Jenny Utne er klar! – Fredrikstad

Jenny Utne er klar!

Nok en lokal jente fra Fredrikstad og den gode 2002 årgangen får plass i elitetroppen. Jenny Utne har flere kamper med det norske flagget på brystet og har vært en fast spiller på LK02. Ved inngangen til 2020/21 sesongen skadet hun seg stygt på trening og har jobbet iherdig for å trene seg opp etter bruddet i ankel/legg.

Det er med stor glede vi ønsker en talentfull målvakt fra vår egen by inn på øverste nivå. Jenny debuterte i eliteserien allerede i 19/20 sesongen og vi gleder oss til fortsettelsen.

Noen ord fra Jenny: «Jeg begynte på håndball for fullt da jeg var 10 år, og spilte først i Gresvik og deretter videre i Kråkerøy før jeg begynte i Fredrikstad Ballklubb.

Mitt beste håndballminne må være Bringsluttspillet med Kråkerøy, men det største jeg har opplevd på håndballbanen må være EM-spillet i Slovenia.

– Jeg gleder meg veldig til å bli en del av elitegruppen i FBK, og ser frem til nye utfordringer og muligheter. Jeg håper jeg kan utvikle meg videre som målvakt og få en god treningshverdag sammen med gruppa.

De som har betydd mest for meg med håndballen er først og fremst alle vennene jeg har fått av å drive med dette. Jeg har vært så heldig med å ha bestevenninnene mine på samme lag som meg, og vi er flinke til å drive hverandre videre.»