Siste dagen til hele FBKs Thomas Bråten – Fredrikstad

Siste dagen til hele FBKs Thomas Bråten

Det er usigelig rart og vemodig at Thomas har valgt og takke for seg.

Vi har en ting å melde og vi roper det ut så det runger i hele Kongstenhallen: Hjertelig takk for innsatsen Thomas! Du har vært gull. En mann med hjerte på riktig sted og det hjerte har tilhørt jentene i FBK i mange år. Vi skal ha deg med i FBK ånden, du vil bli husket for utallige smil, bjørneklemmer og for alltid å ha orden i sakene!

I dag vanket det kake, blomster og øl, trampeklapp og lykke til videre både fra styret og Fredrikstadjentene.

Med lett grøtet stemme og blanke øyne sier Thomas: «Tusen takk for meg, det har ikke vært et lett valg. Jeg kommer og heier på jentene til høsten, det lover jeg🤞.

Jeg har masse gode minner jeg tar med meg fra min tid i FBK.
-Flotte jenter ❤️ og jobbe for, supre trenere fra A til Å, dyktige frivillige og gode fester😂.

Det er ekstra godt å ha med seg mange gode minner fra tiden i FBK, nå som jeg går ut døra for siste gang. I alle fall i rollen som lagleder og oppmann.

I tiden med CK har jeg flotte minner og om en fantastisk mann og jobbe sammen med. Vi har hatt supre treninger sammen med jentene og en morsom og slitsom reise til E-cup i Frankrike. Jeg var med på FBKs dramatiske seier mot Larvik, som ble årets håndballskrell. Vi fikk også med noen Derby kamper i 2 div mot Østsiden og Sarpsborg. CK var en herlig «kille»❤️.

Jeg har også mange gode minne fra tiden med Eirik. En mann og trener med et stort❤️. Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Vi utviklet et godt samarbeid og jeg har hatt en knallfin tid sammen med han og Magnus.

Helt til slutt Thomas, vil du gi en siste beskjed til FBKjentene?
«Disse jentene jeg har jobbet med i FBK, jeg har et ord – dere er fantastiske!

Masse gode minner med alle.

Eddy Slettum tar over som ny lagleder

Thomas ga styret og jentene beskjed om at han ikke var med FBK til neste sesong for knappe 2 uker siden og det er blitt jobbet hektisk for å få på plass en ny lagleder i elitetroppen. Vi er derfor ekstra glade for å presentere Eddy Slettum som ny lagleder. – Han skal dere få bli nærmere kjent med i en egen artikkel 🙂

Eddy ringte Thomas med en gang han ble spurt om å ta over jobben og det har vært en god tone mellom herrene.

Thomas sier: Jeg er svært glad for at Eddy tar over etter meg, han kommer i hallen til uken der jeg tar han med på en runde. Vi tar en middag og da får han alt av info han trenger👍.

Jeg ønsker Eddy lykke til. Han får være seg selv og gjøre det opplegget som han synes er best for seg selv, jentene og trenere. Lykke til FBK.