Ny spiller! – Fredrikstad

Ny spiller!

Vi ønsker Candy fra Bergen og Fana velkommen til Fredrikstad.

Jeg snakker med en sprudlende jente med trillende bergensdialekt på telefonen – med latter i stemmen svarer hun «Candy Veronica Jabateh. 23 år og jobber som Barne- og ungdomsarbeider»

Vi i Fredrikstad ser frem til å bli kjent med en spiller som er sterk, eksplosiv og tøff.  Uredd i duellene og med 100% innsats.

Vi gleder oss stort til du kommer !

Venstrehendte Candy har i første omgang signert en 2 års avtale med FBK.

Bli bedre kjent med Candy ved å lese artikkelen skrevet av Trond Sørøy for Norsk Topphåndball i februar dette året.
«Etter en pause fra topphåndball er Candy Veronica Jabateh blitt årets hit i REMA 1000-ligaen for kvinner.
Hun har vanvittig fart og spenst og debuterte først som 23-åring på det øverste nivået.  Men debuten kunne kommet tidligere. Candy var med å rykke opp til eliteserien med Fana i 2018, men valgte da ikke å bli med laget opp.

Foto: Kjell Eirik Henanger


Det at hun kan være den uortodokse spilleren, betyr mye for Candy.

– Det betyr alt for meg at jeg kan være meg selv, sier hun oppriktig. – Ellers kan man ikke holde på med det man holder på med.   Jeg er den typen jeg er og kan ikke rammes inn som en A4-spiller, jeg har aldri vært det. 

https://www.handball.no/nyheter/2021/02/candy-fra-fana-imponerer-i-debutsesongen/