Håndballen er lagt på hylla…akkurat nå. – Fredrikstad

Håndballen er lagt på hylla…akkurat nå.

Det er på tide og takke for innsatsen og ønske flere fantastiske håndballspillere lykke til videre på ferden:

Fredagens tredje kvinne er: Anette Helene Delebekk (Hansen)

Anette kom fra Frankrike før sesong 19/20 og det har vært godt å ha henne hjemme i Fredrikstad igjen. Hun ble hentet inn som «Folkets»spiller og er Fredrikstadjente tvers igjennom. Med solide 57 mål i eliteserien første sesongen hjemme – ble det en tøff jobb å erstatte henne på banen, men Anette var gravid og fikk sin vakre Helene 30. november 2020.

– Jeg kom til Fbk som junior i 2008 som 16 åring, fra rolvsøy. Husker godt jeg debuterte i en spar-runde (dagens lerøy) i borgehallen. Spilte så i Fbk drakten frem til 2015. Treneren jeg hadde den første tiden var Anders Pollen.

Beste minne må være opprykket til eliteserien i 2010. Vi fikk kvalikplass i 1.Div og slo et etablert Gjøvik over to kamper. Helt rått!! Det som har vært viktig for min utvikling er at jeg har hatt trenerne som har gitt meg tillit og ansvar, tross ung alder.

Trivsel i spillergruppen har også vært svært viktig for meg. Det beste med å være en del av Fredrikstadjentene er helt klart den fine gjengen jeg har fått vært så heldig å spille med. Samholdet i spillergruppen har alltid vært veldig bra. Også stolt av å ha representert byens beste håndballag over så mange år.

Jeg er en ekte Fredrikstadjente og jeg bryr meg veldig om klubben. Etter fire år borte fra kongstenhallen så jeg veldig frem mot en retur (to år i Halden og to år i Frankrike).

Det ble ikke dessverre ikke helt som jeg hadde forventet, men likevel kan jeg se tilbake på en innholdsriks karriere.

Det har vært opprykk og nedtrekk, blodslit og latter, seier og tap, vennskap og ny kultur i Frankrike -jeg er heldig!!

Akkurat nå er du hjemme med Helene, men er det noen muligheter for å få deg tilbake på håndballbanen igjen Anette? – Håndballen er lagt på hylla i hvertfall for nå. Nå er det tid med Helene som gjelder. Men skal aldri si aldri……

Vi sender deg en varm takk for innsatsen Anette
– lykke til videre 

https://www.f-b.no/nyter-mammalivet-med-lille-helene-na-legger-trolig-anette-29-opp/s/5-59-2174906?fbclid=IwAR2xFsbPlH6K8QFeea5BNj48LLQEVVEmyF5m6V1yYKmDxGuElhaaQWScOjc