Ida forlater Fredrikstad etter 5 år som FBKjente – Fredrikstad

Ida forlater Fredrikstad etter 5 år som FBKjente

Det er på tide og takke for innsatsen og ønske flere fantastiske håndballspillere lykke til videre på ferden:

Dagens siste kvinne er: Ida Marie Syversen Kallhovd

Ida er født og oppvokst i Fredrikstad og startet sin håndballkarriere i Gresvik på aldersbestemt lag. Tidlig ble hun tatt ut til talentsamlinger og yngre landslag. Det har vært enormt gøy å se hele utviklingen til Ida, fra ungjente til ferdig senior elitespiller. Ida er en jente som ønsker at alle rundt seg skal ha det bra og hun tar seg tid til å dele ut ros, hyggelige kommentarer og herlige smil til de hun møter. En fantastisk lagbygger som virkelig er en glede å ha med inn i enhver tropp. Vi er glad for alle årene du har spilt i FBK og håper at vi igjen kommer til å seg deg i den røde «hjemmedrakta» igjen.

-Jeg kom til Fredrikstad som 15 åring. Da var jeg juniorjente der samtidig som jeg spilte kamper sammen med Østsiden sitt lag i 3.divisjon og j15 den gangen.

Hva mitt første minne var, er jeg litt usikker på, – men jeg husker veldig godt da jeg ble tatt med på min første A-lagskamp i Bergen mot Viking. På flyet husker jeg at Ida Wernersen fortalte at hun hadde blitt forlovet, for det mener jeg at jeg synes var veldig stas.

Hvem trente deg den første tiden som FBK spiller?
– Det var Anders Lund som var trener på junior den gangen.

Er det noe du spesielt husker som har vært viktig for din utvikling?
-At jeg kom fra 3.divisjon og hadde spilt kamper mot litt eldre damer som var sterkere og klokere enn meg, og selvfølgelig hospiteringen med A-stallen tror jeg har vært viktig for meg for min utvikling før jeg fikk en proffkontrakt.

-Det beste med å være en del av Fredrikstadjentene er uten tvil samholdet i gruppen. Det har vært noe helt spesielt i dette laget de siste årene.

Synes du at du har fått den tilliten du håpet på? Ja, absolutt! De siste to årene har jeg fått masse spilletid, noe jeg er ekstremt takknemlig for og stolt av.

Nå går ferden nordover mot Trondheim, hvor Byåsen logoen er den jeg skal spille med på drakten. Jeg gleder meg veldig til å samarbeide med hovedtrener Atle, i tillegg har jeg mange gode venner der oppe som det skal bli veldig koselig å møte igjen!

Vi sender deg en varm takk for innsatsen Ida
– lykke til videre