Takk for innsatsen! – Fredrikstad

Takk for innsatsen!

Det er på tide og takke for innsatsen og ønske flere fantastiske håndballspillere lykke til videre på ferden :
Første kvinne ut – er Thale Rushfeldt Deila.

Thale Rushfeldt Deila har over lengre tid vært en av Norges mest ettertraktede håndballspillere og vi i Fredrikstad har vært så heldige og få lov å bli kjent med den flotte jenta. I hele tre år har hun spilt i Fredrikstad drakta. Forrige sesong ble hun kåret til ligaens beste venstreback og kanskje hadde hun også i år fått tildelt den gjeve tittelen.

Thale signaliserte ganske tidlig på nyåret at hun hadde lyst på andre utfordringer. Nå nærmer det seg mai med stormskritt og håndballens mest krevende sesong er ferdig. Vi er takknemlige og glad for det Thale har vært for Fredrikstad. For det fantastiske bidraget hun er på banen under kamp, men også fordi hun har vært åpen og tilgjengelig for unge håndballspillere i byen vår.

– Jeg kom til Fredrikstad før 18/19 sesongen og CK var trener da jeg kom. Jeg har lærte mye både av han og Eirik, men CK var den største grunnen til at jeg kom og jeg er veldig glad for den tilliten jeg fikk av han fra start.

Er det noe du spesielt husker som har vært viktig for din utvikling?
– Det å få mye tillit har vært en viktig del, men jeg har fått god hjelp hva trenerne over de 3 årene jeg har vært der, og de har hjulpet meg masse til å utvikle meg videre.

Hva har vært det aller beste med å være en av Fredrikstadjentene?
– Jentene på laget, helt klart. Vi har masse gode minner sammen, både på og av banen🙌🏼 ordentlig godt samhold. Begge trenerne har hatt stor tro på meg og hjulpet meg masse.

-Jeg gleder meg til å få nye utfordringer i Molde, og utvikle meg videre der.

Vi sender deg en varm takk for innsatsen Thale
– lykke til videre 🙂

https://www.f-b.no/thale-rushfeldt-deila-21-skal-spille-for-molde-en-fantastisk-signering-for-oss/s/5-59-2178840