Ny bakspiller på plass – Fredrikstad

Ny bakspiller på plass

I dag signerte vi Anna Bardis (27) fra Sverige. Hun er en rutinert håndballspiller som har mange år i den svenske toppligaen. Anna er en temposterk spiller som kommer til og passe godt inn i den eksisterende troppen. Den nye FBK troppen begynner å ta form – bare å glede seg til ny sesong.

Vi ønsker Anna hjertelig velkommen til Fredrikstad.

-Kan du også fortelle oss litt om deg selv, Anna?
– Jag är snart 28 år och har spelat handboll sedan jag var 7 år gammal. Min handbollsresa startade i min hemstad Lund i södra Sverige. Där började jag spela handboll i Lugi HF. Efter det har jag spelat i OV Helsingborg, Eslövs IK, H65 Höör och nu senast i Önnereds HK i Göteborg.

Vid sidan av handbollen har jag utbildat mig till fysioterapeut, och under min tid i Göteborg har jag jobbat på elitidrottsgymnasiet med unga idrottare som satsar på en elitkarriär.

Hva vet du om FBK fra før?
Jag ser väldigt mycket fram emot att komma till Fredrikstad, en klubb och en stad som jag bara hört bra saker om. Jag känner spelare som varit i klubben och har tidigare varit lagkamrat med Andrea Johansson. De har alla gett mig ett väldigt bra intryck av miljön som handbollsspelare i Fredrikstad.

Hvilken forventninger har du til neste sesong?
Jag hoppas kunna bidra till att laget gör en riktigt bra säsong, och håller verkligen tummarna för att det blir med publikens stöd på läktaren. En bonus är dessutom att det ska bli väldigt roligt att se mer av Norge.

Fra Fredrikstad Blad:
Det har vært knyttet spenning til FBKs neste signering. Nå er det klart at rutinerte Anna Bardis (27) fra Sverige blir en del av den nye treneren Elias Mar Halldorsson (38) satsing kommende sesong. 
Bardis som opprinnelig kommer fra den svenske universitetsbyen Lund kan se tilbake på hele 12 sesonger på øverste nivå i nabolandet.
– For meg er det en virkelig motivasjonsboost å få spille i en ny liga og jeg ser frem til å spille for FBK, sier 27-åringen til Fredriksstad Blad.

https://www.f-b.no/en-motivasjonsboost-a-komme-til-fredrikstad/s/5-59-2213567