Bli bedre kjent med.. Frida Brandbu Andersen! – Fredrikstad

Bli bedre kjent med.. Frida Brandbu Andersen!

Hei Frida, fortell litt om deg selv.

Jeg heter Frida Brandbu Andersen, er 18 år (blir 19 i år) og bor på Kråkerøy. Går siste året på Wang toppidrett.

Du er fortsatt junior til alderen, men har vært med elitetroppen hele sesongen og nettopp signert din første elitekontrakt. Hvordan har det vært å være med på høgste nivåen?

Det har vært utrolig spennende og ikke minst veldig lærerikt å bli tatt opp i elitetroppen. Jeg lærer mye av de eldre og syntes det er veldig gøy å trene og spille med de som er bedre enn meg! Nivået er også mye høyere enn jeg er vant til fra tidligere, men jeg syntes det er utfordrende og lærerikt på samme tid! Miljøet i laget er også veldig bra, og jeg trives veldig! 

Og hva fikk deg til å velge å satse videre i Fredrikstad Ballklubb?

Jeg har hele mitt liv bodd i Fredrikstad, og jeg trives med det! Å få min første kontrakt var veldig gøy, og jeg har vært veldig fornøyd med hverdagen og utviklingen min i Fredrikstad. I tillegg er det en veldig morsom spillergruppe som jeg stortrives i! Gleder meg veldig til fortsettelsen! 

Du har din storesøster i troppen, hvordan er det å ha familie på banen? Blir du frustrert på henne noen ganger?

Åhh, jeg syntes det er veldig gøy å ha min storesøster her. Vi har aldri spilt på samme lag, så jeg syntes det er veldig stas! Vi trener godt sammen og matcher hverandre bra når det kommer til fystrening, så det er veldig gøy! Blir faktisk ikke så ofte frustrert over henne på trening, det er mer hjemme det oppstår diskusjoner og sånt, men vi prøver å hjelpe hverandre så mye som mulig, og snakker ofte håndball sammen! 

Hva er din beste opplevelse i FBK-drakta så langt?

Har veldig mange fine opplevelser fra Lerøy og 2. div med rekruttlaget. Men den beste opplevelsen har vel vært første kampen jeg fikk spille. Den følelsen var veldig deilig! 

Har du en person eller ting i livet som inspirerer deg?

Det er mange som inspirerer meg, men må nok si foreldrene og familien min på en god førsteplass! I tillegg har jeg mange fine venner og kjæreste som inspirerer meg. 

Fortell om en situasjon som forandret livet ditt eller deg som person og hvordan.

Må kanskje være de gangene jeg har blitt storesøster, det er alltid veldig stas! Er storesøster til fem, og de gir meg så mye glede i hverdagen! Er veldig veldig glad i familien min<3

Hva drømmer du om?

Jeg drømmer om reising, sol og klemming! I fremtiden drømmer jeg også om å stifte en familie, men det er nok lenge til! Jeg vil også spille håndball, og drømmer om å få spille kamper igjen! 

Hvem i laget? 

Hadde du sendt til Hele Norge baker?
Rønning, helt klart

Hadde fått mest høyest score på et IQ-test?
Benedicte 

Er mest sannsynlig til å komme seint til trening?
Selma

Dilemma:

Drikke kun melk under hver trening eller vann hver lagfest?
Melk hver trening.

Alltid ha lite strøm på telefonen eller alltid ha treigt nett?
Alltid ha lite strøm på telefonen.

Aldri mer bruke klister på håndballbanen eller ha klister på hendene hver dag hele dagen?
Aldri mer bruke klister.