Ny hovedtrener på plass! – Fredrikstad

Ny hovedtrener på plass!

Fredrikstad Ballklubb har tidligere denne uken signert en avtale med ny hovedtrener for de kommende to sesonger med opsjon for ytterligere et år for begge parter.

Klubbens nye hovedtrener er 38 år gamle Elias Mar Halldorsson. Elias har flere års erfaring som hovedtrener i eliteserien for damer på Island, i tillegg til herrer 1. divisjon, også på Island. Han har i tillegg også en periode som assistenttrener for det islandske damelandslaget. Elias har den høyeste Europeiske trenerutdanningen, og med svært gode anbefalinger fra sine tidligere samarbeidspartnere innen håndballen er FBK svært godt fornøyd med at han har valgt å dele sine kunnskaper med oss som klubb i de kommende sesongene.

Elias har en lang karriere som spiller på Island for toppklubben Haukar, i Norge for Arendal  og for Empor Rostock i Bundesliga. Han har deltatt i europeisk cupspill i til sammen 11 sesonger for sine forskjellige klubber.

Elias har gått gradene i den særdeles gode og spennende håndballkulturen på Island, Med hans bakgrunn er det grunn til å tro at FBK vil ta steg fremover i i forhold til målet om å etablere seg som en topp 4-klubb i Norge. Elias vil begynne hos oss fra og med sesongoppkjøringen som vil være i gang fra begynnelsen av juni.

For Fredrikstad BK

Rolf Leistad

Sportslig leder

Spørsmål vedrørende ansettelsen av Elias rettes til Rolf Leistad,
mob +47 911 55 754

Se intervju av Elias Mar Halldorsson her: https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FFredrikstad.ballklubb%2Fvideos%2F185545126366594%2F&show_text=true&width=560