Ny målvakt på plass i FBK – Fredrikstad

Ny målvakt på plass i FBK

Caroline Martins har signert for Fredrikstad Ballklubb og vil gå inn i målvaktsteam sammen med Hanne Sagvold neste sesong. Vi er svært glad for å få på plass en solid og erfaren målvakt i klubben og gleder oss til å bli kjent med Caroline.

Rolf Leirstad opplyser at FBK har skrevet en 2 års avtale med Martins, som kan forlenges med 1 år om begge parter ønsker det.

Caroline Martins
29-åringen har ungdoms- og juniorlandskamper for Brasil, hvor hun fikk oppleve å vinne bronse i ungdoms-OL. Hun innehar også Portugisisk pass, som har bragt henne til toppspill i Romania, Frankrike og Norge. For fire år siden flyttet Caroline til Molde, der var hun i tre år før hun byttet klubb til Rælingen sist sesong.

For mer informasjon om nysigneringen
ta kontakt med Rolf Leistad på tlf: 911 55 754

Caroline Martins