3 nye signeringer for FBK – Fredrikstad

3 nye signeringer for FBK

Frida Brandbu Andersen (18), Hanna Blystad (19) og Selma Henriksen (18) har alle fått kamptid på eliteserienivå denne sesongen. Hanna Blystad har allerede eliteseriekontrakt, og har spilt alle 11 kampene for FBK. Selma Henriksen og Frida Brandbu Andresen hospiterer i elitetroppen, men har vært signert for FBKrekrutt denne sesongen.

Sportslig leder i FBK, Rolf Leistad er veldig glad for å få med disse tre talentene videre. – Dette er unge spillere som har gått gradene. Vi er veldige glade for at alle ønsker å utvikle seg videre hos oss, så det skal bli spennende å følge deres utvikling, sier han til Fredriksstad Blad.

Hanna Blystad

Hanna Blystad som har fått fornyet tillit og forlenger sin kontrakt med elitelaget. Hanna som er fra Ambjørnrød har allerede to år i elitetroppen, et år som hospitant og et år på kontrakt – hun har satt 12 mål i årets sesong og er en av FBKs lynkjappe kanter. Vi bare gleder oss til fortsettelsen!!

Selma Henriksen

Selma Henriksen er linjespiller og har vært endel av LK02 landslaget. En talentfull og spennende spiller fra Kråkerøy. Selma kom til FBK forrige sesong og har vært endel av FBKrekrutt, hun har hospitert med elitelaget hele denne sesongen.

Frida Brandbu Andersen

Frida Brandbu Andresen er også fra Kråkerøy og vært på flere samlinger med LK02. Det er gøy og gledelig at de lokale talentene tar hele steget frem til eliteserien. Frida har signert elitekontrakt med FBK i dag. Hun er en fintesterk og hurtig spiller og kom til FBK forrige sesong og har vært endel av FBKrekrutt.