FBK sin målklubb er et tiltak for å få inn litt ekstra støtte til jentene i desse tider med restriksjoner vi står i idag. At være med i målklubben betyr at du er med å støtter FBK med 5kr per mål jentene lager. Du kan velge å være med på en spesifikk kamp eller resterende kamper frem til jul. All støtte er viktig for oss.
Jentene har til nå et målsnitt på 27 mål per kamp og det er 6 kamper igjen å spille i 2020. Har du lyst å sørge for at alle som heier på FBK jubler litt ekstra hver gang vi scorer? Bli med!

Du kan som bedrift velge å bidra med 10kr per mål.

Hvordan fungerer det?
Send en mail til dagligleder@fredrikstadbk.no eller en melding til 92095277, og si at du er med. Alt vi trenger er et telefonnummer for å registrere deg.
Du vil etter hver kamp, eller den kamp du har registrert deg på få en melding på Vipps fra Fredrikstad Ballklubb og betale direkte i Vipps-appen.
Du kan også enkelt legge ved en kommentar på vår facebookside under innlegget om målklubben.

Hvis du ikke bruker Vipps men har lyst å være med å bidra, så ordner vi det.

Vi er med i Fredrikstad Ballklubb sin Målklubb:

Resterende kamper på høstsesongen:
Pål Bjørge

Hilde Hansen
Kari Kjuus
Kari Johnsson

Tusen takk for deres støtte!