FBK er ambassadører for TV-Aksjonen 2020 – Fredrikstad

FBK er ambassadører for TV-Aksjonen 2020

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet.

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene!

Vi i FBK vil selvfølgelig være med å hjelpe og er derfor i år ambassadører for TV-aksjonen. Det er i år ikke lov med vanlige bøssebærere så i år har vi lagd en digital bøsse. Innsamlingen pågår fra i dag 5. oktober helt frem til 18. oktober.

FBK sin bøsse finner du via linken under:

https://spleis.no/124084

Alle bidrag nytter og vi håper at Fredrikstad by har lyst å være med å bidra til en god sak!

Les mer om TV-aksjonen eller opprette din egen bøsse her:

https://blimed.no/tv-aksjonen-nrk/

Gi din pant til TV-aksjonen!

Bli kvitt din pant og samtidig støtt årets TV-aksjon. Med hjelp av Hentepant har vi nå muligheten til å kjøre rundt å samle panten til alle våre støttespillere. Pengene går uavkortet til det viktige arbeidet mot plast i havet.

Hvordan fungerer det? Registrer deg via linken under og begynn å samle opp pant. Dagen før innsamling får du en SMS fra Hentepant med hentetidspunkt. Da bekrefter du om du har pant og setter den på trappa. En ildsjel kommer så og plukker opp ditt bidrag. Enklere blir det ikke å støtte en god sak!

Registrer deg her:

https://hentepant.no/fredrikstad-ballklubb/?utm_medium=social%20organic&utm_source=facebook&utm_campaign=tv-aksjonen%202020&utm_content=fredrikstad%20ballklubb%20avd%20kvinnehåndball