«Best sammen» er oppe – Fredrikstad

«Best sammen» er oppe

Hjertelig takk for deres bidrag
– vi har fått opp veggen vår og ditt navn henger i Kongstenhallen.

FBKrekrutt sammen med Best sammen veggen i Kongstenhallen 🙂

Vi har fått en rød vegg med 260 håndball entusiaster, en vegg der vi forteller alle som kommer inn i Kongstenhallen at her blir vi BEST SAMMEN. Der vi felles viser at vi digger håndball og støtter byens elitejenter.

Hele 260 personer har støttet Fredrikstadjentene med 1 krone for hver dag i 2020/2021 sesongen

På de fire siste årene har vi avansert til eliteserien, havnet på en historisk 5. plass, gått til en sensasjonell semifinale i NM, slått flere publikumsrekord og fostret landslagsspillere helt fra jentelandslag til rekrutt og A-landslag, til tross for et av de minste budsjettene i Norge – takket være DERE! 

Det er en ære og ha dere i ryggen – tusen takk.