Med Corona som eneste tilskuer – Fredrikstad

Med Corona som eneste tilskuer

1. serierunde er nå gjennomført for vår del, og vi kapret 2 poeng hjemme mot Flint. Vi fikk meget gode svar på en del av de tingene vi har jobbet med inn mot sesongstarten, og de fleste av disse svarene var positive. Jentene møtte oppgaven med en veldig god innstilling, og vi kan ta med oss en god følelse inn mot neste kamp.

Selv om det ikke var fullsatt i Kongstenhallen, så var det en meget god ramme rundt kampen. Klubben har gjort en flott jobb i forkant, og tilskuerne til stede var med på å skape en meget god stemning. Jenten bidrar også på en meget god måte til dette, men trøkk både på banen og benken! Det var med en god følelse vi ruslet ut av Kongsten på søndag.

Onsdag venter en betydelig større oppgave. Et medaljejagende Storhamar med ny trener og flere nye spillere. De stiller selvfølgelig til kamp som favoritter, og har selv et uttalt mål om å skulle ta 2. plassen på tabellen. Da er det heller ingen tvil om at Fredrikstad hjemme er en kamp de virkelig MÅ vinne.

Jeg håper og tror at vi skal klare å legge igjen respekten i garderoben, gå til oppgaven med kassa frem og full lojalitet til oppgaven. Det handler om tilstedeværelse i 60 minutter, og at det må være god kvalitet i alt det vi gjør. Hvis vi ikke skal gjøre noe 100%, så kan vi like gjerne la være å gjøre det.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er thale4-1024x684.jpg

Spesielt for denne kampen blir at den går uten tilskuere, noe som endrer rammene rundt selve kampen. Med noen lokale utbrudd av Covid-19, så har Hamar kommune sett seg nødt til å stenge ned mye av aktiviteten.

Heldigvis for vår del, så er det fremdeles planlagt for kamp på onsdag. Vi har jo opplevd dette tidligere, i forrige sesongs siste serierunde borte mot Molde. Det betyr at det er vi selv som må skape rammene, og den gode følelsen, som man normalt sett får fra publikum.

Jeg gleder meg til nok en kamp i Rema1000 ligaen for kvinner, det er ubeskrivelig deilig å være i gang igjen, dette har vi virkelig ventet på!

Vi ses i hallen!

Eirik

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Skjermbilde-2020-09-01-kl.-11.46.29-1024x680.png