Kampbilletter og smittevernstiltak – Fredrikstad

Kampbilletter og smittevernstiltak

FBK informerer

Eliteserien i håndball er snart i gang og første kamp i Kongstenhallen er
søndag 30. august kl. 16.00 mot Flint

Det blir en noe annen start på sesongen enn håpet da smittevernstiltakene begrenser publikums antallet til kun 200 personer grunnet COVID-19

Billettsalget skjer utelukkende via FBK-appen og det er kun elektroniske billetter som kan benyttes. Hver tilskuer må ha EGEN billett registrert i eget navn på egen telefon. Dette fordi vi er pålagt at alle tilskuere registreres med navn.

Ved validering av billetten i inngangen skal publikum selv holde telefonen.

Det vil i utgangspunktet legges ut 107 billetter til publikum. Resten av billettene er reservert til våre samarbeidspartnere/sponsorer. Våre samarbeidspartnere som ikke skal benytte seg av disse billettene må si fra til FBK innen onsdagen før kampdag (første seriekamp innen fredag ettermiddag).

Vi vil da frigi resterende ledige billetter til salgs i FBK-appen.

Publikum skal kun oppholde seg i publikumsområdene og det er ikke lov å benytte arealer der spillere og støtteapparat ferdes. Under kampene vil det være fri seating. Det skal opprettholdes én (1) meters avstand mellom ALLE tilskuere alle veier på tribunen. En meters avstand gjelder vid ankomst, utgang og under hele kampen. Var nøye med å holde avstand i køer til do og cafeteria.

  • Dersom du ikke føler deg i form skal du IKKE kjøpe billett eller besøke Kongstenhallen.
  • Om man har vært i utlandet eller er i karantene skal man selvsagt heller ikke besøke Kongstenhallen.

For øvrig henstiller vi publikum til å sørge for god håndhygiene og å følge de instrukser og anvisninger som gis av kamp-funksjonærene. Speaker under kampen kommer til å repetere hva som gjelder under kamp, var oppmerksom!

Vi anbefaler publikum å sykle, gå eller kjøre bil til kampen. Undvik kollektivtrafik så langt som mulig.