TUSEN TAKK! – Fredrikstad

TUSEN TAKK!

FBK sin håndballcamp er slutt for denne gang. Tre dager fulle med lek og moro blei gjennomført i og utenfor Kongsten onsdag til fredag denne uken. Deltakerne har hatt alt fra skadeforebygging og håndballøkter til lek og fysisk trening sammen med instruktørene fra klubben.Vi har i tillegg hatt strålende vær og strålende humør under alle dager og vi har kost oss masse!

I dagens situasjon var det et par ekstra tiltak som skulle til for å få gjennomført vår kjære Camp. En rekke regler å følge med tanke på hygiene og smittevern. Dette ble gjort på en formidabel måte med hjelp av instruktører, frivillige og ikke minst nydelige unger som hører etter og er gode på å ta ansvar.

Vi er utrolig fornøyd med ukens Camp og vi gleder oss allerede til neste gang. Vi sier tusen takk til vår hovedsponsor på campen, Sparebank 1 Østfold og Akershus, som gjør det mulig for oss å arrangere. Tusen takk også til Bergmanns, Haugetuns Catering, alle instruktører og våre herlige frivillige som stiller opp uten å blinke. Den største takken gir vi til våre unge håndballelskere som altid gir 100% og gjør Campen til en glede! Vi sees snart igjen!