Første treningskamp på lenge – må spilles uten publikum – Fredrikstad

Første treningskamp på lenge – må spilles uten publikum

Det er lenge siden sist Fredrikstadjentene spilte håndballkamp. Helt siden 11. mars 2020 og det er 5 måneder siden. Da var jentene på besøk i Molde og slo godt fra seg – med sifrene 31-27 – Eliteseriens deiligste poeng, som sikret oss sluttspillplassen – så kom «nedstengningen»…resten kjenner dere godt.

Vi skulle derfor gjerne hatt åpen hall og full håndballfest på første treningskampen – men slik blir det ikke.

Kampen i morgen må spilles uten publikum, Kongstenhallen er en flerbane(bruks)hall og det er vanskelig å oppfylle alle kravene mht publikum.

Vi lover derimot at neste treningskamp skal spilles i en hall med en flate og en tribune – da byr vi inn til håndballfest.

Snart er det håndballfest igjen 🙂

Men i morgen må Fredrikstadjentene klare seg alene mot Oppsal kl. 18.30 i Kongstenhallen på bane B. Sist vi FBK spilte mot Oppsal var i Oppsal Arena 2. februar og vi tapte vi 27-31.

Kampen i morgen blir spennende for begge lag som endte etter hverandre på tabellen forrige sesong – vi et lite hakk over Oppsal.

Eirik har vært optimistisk og er fornøyd med det han ser på treningene – og gleder seg som en unge til endelig å lede FBK-jentene i kamp igjen.

FREDRIKSTAD -FANA FOTO: Harry Johansson

FBK-rekruttene spiller også treningskamp på Bane B kl. 1630 mot Follo på torsdag 6. august.

HEIA FBK.

Neste treningskamp spiller jentene som Larvik – på bortebane tirsdag 11. august.