Ut av komfortsonen – Fredrikstad

Ut av komfortsonen

Fredrikstadjentene har trent en uke med fullkontakt og denne helgen har det vært fellestrening både lørdag og søndag. Lørdagen var det lagbygging etter at morgentreningen var gjennomført med beeptest og teknisk trening.

Karoline Syversen har beskrevet dagen slik:

Først av alt; Sååå deilig det er å være tilbake med «vanlig» håndballtreninger igjen

På onsdag startet vi opp igjen for fullt etter noen uker med ferie og denne helgen gjennomføres det en liten treningssamling. I dag (lørdag) klokka 10.00 startet vi første trening med den berømte beep testen. Etter det gikk resten av treningsøkten ut på å øve på individuelle ting. Noen ganger settes det av tid slik at vi kan øve mere på de tingene vi selv ønsker å forbedre. Det kan være alt fra ulike skuddteknikker, finter, oppspill, plassering av skudd osv… Da økten var ferdig, var det lunsj som stod på planen.

Dagens siste aktivitet gikk virkelig ut på å komme seg ut av komfortsonen og rett og slett drite seg litt ut. Eirik hadde lagd klart ulike oppgaver som vi skulle gjennomføre i grupper på 4 og 4. Vi ble delt inn i lag og hadde 5 timer på å gjennomføre 21 oppgaver.

Eksempler på oppgavene var: «ta en video av minst to i gruppen som danser utenfor en restaurant eller et spisested», «utfordre en fremmed til skolastekonkurranse ved kaffebrenneriet» og «ta en koronaselfie med så mange som mulig hvor alle må se i kameraet». Konkurranseinstinktet var selvfølgelig på hos alle

Dette må være et vinnerselfi?

Alt skulle dokumenteres enten med video eller bilde, så det blir spennende å se hvem som stikker av gårde med seieren

Alt i alt, en kjempe fin dag 🙂

Ta en titt på bildene fra dagens aktivitet – her er det mange kreative innspill og gøyale påfunn – vi gleder oss til å se den samme kreativiteten på banen – HEIA FBK