Ventetiden er over – Fredrikstad

Ventetiden er over

Nå kan vi endelig trene for fullt igjen!

Onsdag var vi endelig ute på parketten med fullkontakt og minimale begrensninger i treningen vår. Sist gang jentene kunne smelle til ordentlig var 12. mars, og det begynner å bli lenge siden. For at vi skal kunne trene for fullt så måtte vi gjennomføre en screening med lege i forkant av treningen, samt av vi må måle kroppstemperatur og levere inn egenerklæringsskjema 2 ganger om dagen. Det føles kanskje litt unødvendig, men det er lett å svelge for å kunne trene sammen igjen.

Vi vet fremdeles ikke med 100% sikkerhet hvordan tiden fremover blir, det styres i all hovedsak av helsemyndighetene og NHF. Men vi trener som om vi skal ha seriestart 30.8, og det gleder jeg meg utrolig mye til. 6 måneder uten tellende kamp er alt for lang tid for oss som liker å konkurrere!

Laget sesongen 20/21

Jentene virker å ha trent godt i sommer, og det er en motivert gjeng som møter til trening. Vi har mistet noen spillere fra i fjor, samt fått inn et par nye. Gruppen virker å falle veldig godt på plass, og det samme gjør brikkene rundt. Magnus Andersen inn som trener sammen med meg, Alexander Skorpen inn som fysisk trener og Svein Kristiansen skal ha ansvar for det medisinske. Og selvfølgelig så har vi Thomas som er kanskje den viktigste brikken av alle! Han ordner opp for oss, og er en fantastisk ressurs! Det begynner å bygge seg et meget godt støtteapparat rundt jentene, og det vil hjelpe oss i jakten på bedre prestasjoner og flere poeng.

Thomas i aksjon 🙂

I denne delen av oppkjøringen så vil vi bruke mye tid på å komme inn i rytmen spillmessig, få utviklet noen faser av spillet vårt og bli trygge i det vi skal gjøre kollektivt. Også ser det ut som at vi har en gjeng med jenter som virkelig vil legge i det lille ekstra for å utvikle seg individuelt. I et kollektiv så er det individene som legger premissene for hvor godt vi kan prestere, å da er sulten etter egen utvikling helt essensiell.

Vi kan rett og slett ikke si annet enn at vi gleder oss enormt til å spille kamper i Kongstenhallen igjen!

Jeg håper virkelig vi ses i hallen!

Eirik