Ny signering – Fredrikstad

Ny signering

Vi er veldig glade for å kunne si velkommen til en ny spillere inn i FBK-familien. Etter at tvillingene Thulin sluttet i starten av juni begynte jakten på erstattere og vi fant hun i Sverige. Den nye svensken heter Andrea Johansson, er 25 år gammel og har spilt hele 7 år på elitenivå.

I Andrea får vi en venstrekant med god fysik, mye erfaring og en stor lidelse for håndball. I tillegg er hon en person som sprer mye glede og kommer til å tilføre mye godt i den trupp som i dag allerede er godt sammensveiset.

Andrea spilte de to siste sesongene i Boden.

Andrea ankommer Norge etter sommerferien og kan starte opp med trening sammen med resten av jentene etter å ha suttit 10 dagar i karantene. Vi gleder oss til å se henne gjøre entré i Kongstenhallen søndag 30.8 og gjøre sin debut i den røde drakten.

FBK ønsker velkommen!

Les hva Fredrikstad Blad skrev om nysigneringen her:

https://www.f-b.no/rutinert-spiller-klar-for-fbk-ma-rett-i-karantene/s/5-59-1875491?access=granted