Fredrikstad Elite hedrer byens helsevesen – Fredrikstad

Fredrikstad Elite hedrer byens helsevesen

Fredrikstad Ballklubb, Stjernen Hockey og Fredrikstad Fotballklubb er overbeviste om at vi er sterkere sammen, vi har derfor etablert Fredrikstad Elite med mål om å spille hverandre gode. Dette gjelder først og fremst på banen, men i disse dager ønsker vi å stå sammen om noe mye viktigere.

Sammen for byen – ALLE FOR EN

Med lanseringen av en spesial designet ALLE FOR EN- drakt hyller vi byens helsevesen, som under koronapandemien har vist styrke, vilje og mot til å sette seg selv i andre rekke for å hjelpe andre.

Idretten har en helt spesiell plass i hjertet til Fredrikstad folk, men i disse dager handler det lite om scoringer, poeng og prestasjoner på banen. Nå handler det om helse og samhold.

Og her har byens helsevesen stått frem på en helt fantastisk måte. Det ønsker klubbene i Fredrikstad Elite – på vegne av hele byen – både å hylle, anerkjenne og takke for.

Anette Hovind Johansen, prosjektleder i Fredrikstad Elite forklarer:

Som idrettsutøvere er vi på mange måter et symbol for byen vår, noe vi er veldig stolte av. Men vi er også ydmyke. Vi opplever utrolig stor støtte fra byen vår, og ønsker alltid å gi noe tilbake.

I den nåværende situasjonen er vi fulle av beundring over viljen og motet blant byens ansatte i helsevesenet. Det er enkelt å gå foran i medgang, men det krever et stort hjerte å gå foran i motgang. Vi ser så mye pågangsmot og hjertevarme i disse dager, i kampen mot Korona-viruset. Det fortjener stor anerkjennelse, og vi vil gjerne vise vår takknemmelighet, med vår Alle for en-drakt spesialdesignet med direkte referanse til helsevesenet.

På rekordtid har Fredrikstad Elite fått designet og produsert
ALLE FOR EN- draktene, og fra den onsdag 20.05 kan draktene kjøpes på VIPPS #606921. Drakten som kun kommer i begrenset opplag koster 499,- og hele overskuddet fra salget går til å hylle og anerkjenne den fantastiske innsatsen som har blitt lagt ned av byens helsevesen

– I byen vår tenker vi ALLE FOR EN, og det ligger i vårt DNA å heie på hverandre og å holde sammen. Derfor gleder vi oss til å besøke noen utvalgte steder i byen vår, og gi de hardtarbeidende ansatte i byens helsevesen et velfortjent pusterom og klapp på skulderen.

– Helt konkret skjer det ved at vi – med overskuddet fra salget av ALLE FOR EN- draktene – skaper et lokalt økosystem og sørger for at lokale restauranter står klare med boder og serverer mat på utvalgte steder til de ansatte som jobber i helsevesenet. På den måten hjelper vi også lokale aktører, og i felleskap sørger vi for at det i disse dager er noe ekstra å glede seg over for de ansatte i helsevesenet.

Vi ønsker å vise vår takknemmelighet gjennom å spre litt glede og stelle litt ekstra med de som tar så godt vare på oss. Det fortjener de så absolutt, avslutter Anette Hovind Johansen, som håper at flest mulig vil bidra til prosjektet ved å kjøpe ALLE FOR EN-draktene.

For ytterligere informasjon:
Anette Hovind Johansen, Fredrikstad Elite, tlf: 908 63 101