BEST SAMMEN – veggen – Fredrikstad

BEST SAMMEN – veggen

Vi i FBK rammes nettopp som alle andre veldig hardt av situasjonen som er nå og til tross for at alle ansatte, spillere og trenerapparat er permittert jobber vi i høyeste gir for å komme ut av krisen sterkere enn noensinne.

På de fire siste årene har vi avansert til eliteserien, havnet på en historisk 5e plass, gått til en sensasjonell semifinale i NM, slått flere publikumsrekord og fostret landslagsspillere helt fra jentelandslag til rekrutt og A-landslag, til tross for et av de minste budsjettene i Norge – takket være DERE! 

Nå trenger vi dere mer en noen gang tidligere! For kun en krone hver dag kan Du sammen med jentene fightes mot nye mål og rekorder – vi er Best Sammen!

Vårt mål er å komme opp i 275 navn, vi hadde per 17. mai 120.
Du kan støtte både som bedrift og privatperson, husk å skriv navnet du vil ha på veggen i din betaling. Det er fullt mulig å kjøpe fler enn en rute.
Veggen kommer til å stå sentralt i Kongstenhallen.

VIPPS 365kr til 110156 og kjøp ditt eget navn på Best sammen-veggen.

Bli med å skap en vegg av håndball entusiaster, en vegg der vi forteller alle som kommer inn i Kongstenhallen at her blir vi BEST SAMMEN. Vis alle at du digger håndball og støtter byens elitejenter.

Vipps 365,- kroner til #110156 og støtt Fredrikstadjentene med 1 krone for hver dag i 2020/2021 sesongen –

  • DITT navn på veggen sentralt i Kongstenhallen
  • DITT bidrag for å vise at vi er BEST SAMMEN – det betyr så mye!
  • ALLE kan se at nettopp DU bidrar