Trenerteamet er signert, lagledelsen er på plass og jentene strålte over og våre på fellestrening igjen. Det har vært en tung tid med mye trening alene for FBKs unge rekrutter. I dag mandag 4. mai startet de opp med fellestreninger ute.

Ida Wernersen har fått med seg Eva Malmstrøm som trener – og de kommer til å jobbe i team. Ida Wernersen har mange år som eliteseriespiller og for bare to sesonger siden ble hun kåret til årets spiller i eliteserien. De to siste årene har Ida vært trener og heldigvis for Fredrikstad Ballklubb trives Ida godt i rollen og har signert en to års avtale med klubben.

Eva Malmstrøm er ferdig med trener III utdannelsen i NHF og har signert en to års avtale med FBK. Hun har tidligere vært trener i lokale klubber i distriktet og begynte sitt håndball liv i Bækkelaget tidlig på 1980-tallet. Eva har hatt og har fremdeles en administrativ rolle i FBK, som fortsetter i tillegg til trenerrollen.

Med seg på laget, som lagledere, har trenerteamet to sterke damer, Elisabeth Wang Haflan og Ann Kristin Veum. Begge med mange års erfaring som spillere. I tillegg har Elisabeth mange år som håndball trener. Denne sesongen er det ren «girlpower» rundt rekrutten

Nytt av i år er at FBK døper om juniorgruppa til rekruttgruppa.

NHF har fjernet J18 serien og laget en serie de kaller Juniorserien som går over 3 alderstrinn. I rekruttgruppa har vi nå jenter fra 2003, 2002 og 2001

Det er 10 nye spillere født i 2003 som signerer for FBK – de blir presentert fortløpende de nærmeste dagene- VELKOMMEN TIL DERE ALLE.

Bilder fra gruppene på dagen trening: