En lærerik sesong – Fredrikstad

En lærerik sesong

Etter 3 år i Fredrikstad drakta, siste året i elitetroppen, blir det endringer for Therese Antonsen.

Jeg synes denne sesongen har vært veldig lærerik og det er en fantastisk gruppe å være en del av, og komme inn i som ny. Alle har tatt meg utrolig godt i mot. Det er en inkludere, morsom og trygg gruppe som jeg kommer til å savne å være en del av.

Therese har trent håndball i Kongstenhallen fra hun var 6 år og før hun ble FBK spiller var hun skikkelig Øssia-jente. Therese kommer fra Kråkerøy og er født inn i en håndballfamilie, mamma Kirsten har voktet målet hele 32 sesonger som A-lags spiller i Østsiden.

Neste år skal jeg studere, men rundt håndballen er det litt usikkert hva som skjer. Jeg håper selvfølgelig at ryggen min vil spille på lag, og at jeg kan begynne å trene håndball igjen når denne korona-perioden er over. Hvilket lag det eventuelt blir for, det vet jeg ikke enda.

-Jeg er veldig takknemlig for tiden i FBK, selvom denne sesongen ikke ble helt som jeg håpet på, med tanke på skader.

FBK takker Therese for innsatsen og ønsker lykke til videre.