Jenny er på vei tilbake – Fredrikstad

Jenny er på vei tilbake

12. mars i 2019, for knapt et år siden signerte FBK og Jenny en toårsavtale. Hele Fredrikstad gledet seg over at Jenny skulle fortsette å vokte målet i Kongstenhallen.

I dag er Norge og verden i Korona karantene. Håndballen er satt på vent, og Fredrikstadjentene er permittert sammen med så og si alle andre elitespillere. Det trenes på egen hånd og alle gjør så godt de kan. Jeg har tatt en prat med Jenny – hun har fått god oppfølging og hun trener. Jenny er på vei tilbake og hun blir bedre og bedre.

Se filmen fra FBK´s Facebook side:

JENNY ER TILBAKE

Vi får si som Petter A. Stordalen VI ELSKER MANDAGER. Spesielt når de gir oss gode nyheter. Jenny er tilbake og hun blir bedre og bedre. Jenny har fått god oppfølging og hun trener godt hjemme i Sverige.Se mer på FBKs nettside: https://fredrikstadbk.no/2020/04/05/jenny-er-pa-vei-tilbake

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Sunday, 5 April 2020

Jenny er ikke bare en strålende målvakt som en rekke ganger har stått som en levende mur, men 25-åringen er i tillegg en knallfin personlighet – rent menneskelig sett – og er mye av limet i laget.  Hun var FBKs kaptein og klubbens daglig leder frem til skaden.

Under trening den 15. oktober i fjor, rett før returkampen i Europa Cup får Jenny et skudd i hodet. Hun går ned for telling og blir sykemeldt i lang tid.

12. februar 2020 skriver Fredrikstad Blad en artikkel om Jenny: «Hun er tilbake i miljøet, men kan kun være med på helt enkle økter. De siste kampene har hun også vært å se som tilskuer, hvor hun har vært en nyttig samtalepartner for klubbens unge keepere Hanne Sagvold (19) og Julie Næss Brodahl (20).»

https://www.f-b.no/sport/fbk/handball/jenny-25-kommer-ikke-tilbake-denne-sesongen-det-er-toft-innimellom-er-det-helt-javlig/s/5-59-1764167?access=granted