Ny signering – Fredrikstad

Ny signering

Vi har den glede av å presentere en ny spiller i elitetroppen.

FBK ønsker Benedicte Frøland Nesdal velkommen til Fredrikstad Ballklubb.
FBK og Benedicte har signert en avtale frem til 2022 .

Benedicte er bakspiller og 24 år. Hun er født i Stryn, men har bodd i Bergen det meste av livet. Benedicte har allerede bodd i Fredrikstad, på Gressvik i 3 uker. Hun er samboer med Henrik Kjelsrud Johansen, angrepsspiller for FFK. Henrik Kjelsrud Johansen har vært iført Fredrikstaddrakt fra juli 2019 og Benedicte har vært på alle FFKs hjemmekamper.

– Jeg stortrives på stadion, sier Benedicte. Jeg er skikkelig imponert over hjemmepublikumet til FFK.

Benedicte har et liv med håndball, hun begynte i Bjørnar, fortsatte til Åsane – så ble det 1. divisjons spill i Fana og Viking  og deretter gikk turen til eliteserien og Tertnes.

Jeg har spilt to sesonger i Tertnes og har hatt en super fin tid. Tore er en dyktig trener og jeg har lært vanvittig mye av han og spillergruppa. Jeg har hatt en fin tid i Tertnes!

Benedicte kommer til Fredrikstad i knallform og er sulten på mer ansvar. Hun håper hun kan tilføre det unge FBK-laget litt rutine.  Det blir både spennende og utfordrende å være blant de eldste på laget.

Jeg elsker å trene og jeg stiller krav på treningene. For tiden trener jeg mest med samboeren min, men gleder meg til fellestreningen starter opp igjen. Heldigvis er Fredrikstad er en flott by som gir meg utallige muligheter for nydelige løpeturer ute.

Velkommen Benedicte Frøland Nesdal – Vi gleder oss til å se deg i Fredrikstad drakta.