Tren med meg – Fredrikstad

Tren med meg

Fredrikstadjentene er permittert fra jobben sin og det er en krevende tid å være profesjonell håndballspiller.

Vi starter treningserien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.

FBKjentene må fortsette å trene. Alene eller sammen med en annen. For håndballen er ikke borte, den er bare satt på vent til vi alle kan delta i organisert idrett igjen. Fredrikstad Ballklubb er med på dugnaden og «Tar en for laget». Vi håper treningserien – TREN MED MEG – vil bidra til treningsglede.

Alle spillerne i FBK har spilt håndball fra de var unge jenter og de vet hvor viktig «laget» har vært for deres egen utvikling.

FBK ønsker og bidra til å holde treningsmotivasjonen oppe for alle håndballspillere i de lokale klubbene rundt i Fredrikstad og Østfold.

Fra og med torsdag 19. mars og ut mars kan du følge Fredrikstadjentene på deres trening.

  • Det vil bli publisert to treningsøkter hver dag i 13 dager på Facebook
  • En morgen økt kl. 07:15 og en økt kl. 17:00.
  • På denne siden vil vi samle lenke til alle øktene 🙂
  Torsdag 19 Fredag 20 Lørdag 21 Søndag 22 Mandag 23 Tirsdag 24 Onsdag 25
Kl. 07:15 Frida Karoline Julie Jenny Thea Hanne Thale
Kl. 17:00 Maja Selma Hedda Andrea Anette Live Tea
 
  Torsdag 26 Fredag 27 Lørdag 28 Søndag 29 Mandag 30 Tirsdag 31  
kl. 07:15 Hanna Marte Therese Martine AndreaJenny U  
Kl. 17:00 Ida M Nora Karin M Julie Bro. Frida Hanne  

Økt 1 – torsdag 19. mars 2020 – FRIDA
Dette er en økt som skal gjennomføres som en sirkeltrening med løp mellom hver øvelse. Avslutt med lek og moro!! Lenke til økta og video

TREN MED MEG (FRIDA)

I dag starter treningserien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold. Første økt kan du gjennomføre sammen med Frida Kjuus Christiansen:"Hei alle håndballspillere som følger FBK. Trening fra det nye programmet vårt «FBK korona trening».. Dette er en økt som skal gjennomføres som en sirkeltrening med løp mellom hver øvelse. Legg ut to matter eller marker to plasser du løper mellom på ca. 15 meter avstand. Videoen viser hvilke øvelser det er i økten og de er i denne rekkefølgen. Bruk kreativiteten om du ønsker vekter på noen eller alle av øvelsene. 1. Push-ups 20 stk. 2. Sit Ups (rulle ned fra toppen) 20 stk. 3. Rygghev 15 stk. 4. Burpees 10 stk, 5. One-leg hi-raiser 8 stk på hvert ben. 6. Utfall 10 stk. På hvert ben. 7. Fjellklatreren/Mountain Climber 15 stk. på hvert ben. 8. Brystsvøm på bakken 10 stk. 9. 1-Fots RDL: Romanian Deadlift 8 stk. på hvert ben. 10. Bekkenløft. 10 stk. Dette gjentas tre ganger, med ca 2-3 minutters pause mellom hver runde👍🏽Avslutt med lek og moro!! Ta med deg mamma, pappa, samboer eller de du bor sammen med i disse «inne tider". Så håper vi denne surrealistiske situasjonen snart blir bedre. Hilsen Frida Kjuus."Bli med å TREN MED MEG og del gjerne økta i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne 🙂

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Wednesday, 18 March 2020

ØKT 2-torsdag 19. mars 2020 – Maja
Jeg har mekket sammen en liten film av øvelser som kan gjøres hjemme! Jeg har bruket mamsen som vekt i mange av øvelsene, helt perfekt vekt som gir selskap og latter!!😌🤩

TREN MED MED (MAJA MURI)

2. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold."Heyhey, Muri her!!Jeg har mekket sammen en liten film av øvelser som kan gjøres hjemme! Jeg har bruket mamsen som vekt i mange av øvelsene, helt perfekt vekt som gir selskap og latter!!😌🤩Jeg har også bare vist litt av mange øvelser så en total økt vil være: Knebøy 12x3Utfall 8×3 Ett bens strak mark 8×3 Pushups 20×3 Tåhev 20x5Magerotasjon 20x3Planke med sving 20x3Planke puslespill 1 min x 3 ulike puslespillPlanke tårn 1 min x 3Siste er Dorthe Groa spesialitet: ⭐️⭐️⭐️10 situps rette bein10 situps knekk i knæra 10 situps i lufta 10 situps bredt i lufta 10 situps ta på tæra Også tilbake!!⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne ⭐️Hvem tar Dorthe Groa spesial?

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Wednesday, 18 March 2020

Økt 3. fredag 20. mars 2020 – Karoline
«Gjør deg klar til en skikkelig svettefest🥳🥵En treningsøkt som kan gjennomføres uten noe som helst utstyr, eller med hantler, som jeg har gjort!

TREN MED MEG (Karoline)

Økt nummer 3 i TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold. Vi publiserer to økter hver dag ut mars 🙂 Kl. 07:15 og kl: 17:00Kjør trening med Karoline Elise Syversen: "Gjør deg klar til en skikkelig svettefest🥳🥵 En treningsøkt som kan gjennomføres uten noe som helst utstyr, eller med hantler, som jeg har gjort! I denne tiden vi er inne i nå, så er det ekstra viktig å ta fram kreativiteten og lage morsomme og motiverende treningsøkter som kan gjennomføres hjemme eller ute💛 Her har du en økt som inneholder en intervall del og en styrke del. Intervallene foregår slik: 1 minutt jobb/30 sekunder hvile x 6. Så kjører du 30 sekunder jobb/30 sekunder hvile x 8.Siste del er 15 sekunder jobb/15 sekunder hvile x 10.Så tar du deg litt pause før du starter på styrkedelen. Den foregår slik at du gjennomfører 100 repetisjoner av første øvelse, så 90 repetisjoner av neste øvelse, så 80 osv.. Denne måten å trene på syns jeg er veldig motiverende, fordi repetisjonene blir færre og færre🎉 Her har du mulighet til å bruke dette oppsette til en annen gang, men at du bytter ut øvelsene med dine favorittøvelser! Lykke til😇og god trening."Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Thursday, 19 March 2020

Økt 4. fredag 20. mars 2020 – Selma
«Hei alle sammen! Bli med på trappetrening✌🏼
Finn en passende trapp og hopp i vei:)

TREN MED MEG (Selma)

4. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.Bli med Selma Henriksen på spensttrening «Hei alle sammen! Bli med på trappetrening✌🏼 Finn en passende trapp og hopp i vei:)Hopp med samla bein:- 2 og 2 trinn x2- 3 og 3 trinn x2- 4 og 4 trinn x2- så mange trinn du klarer x2Trappehink:- 1 og 1 trinn x2 per bein- 2 og 2 trinn x2 per beinTrappehink sideveis:- 2 og 2 trinn x2 per bein Trappeløp:- 1 og 1 trinn x2- 2 og 2 trinn x2»⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Thursday, 19 March 2020

Økt 5. lørdag 21.mars 2020 – Julie
Finn fram en noen vekter (evt vannflaske med sand eller vann) og bli med på denne korte men effektive økten!😉 Vi jobber i 5 minutter om gangen.

TREN MED MEG (Julie)

5. økt i serien TREN MED MEG, er hjemme i Julie sitt eget treningsstudio :)FBKs serie er full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – vi vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold."Heisann Julie her! Finn fram en noen vekter (evt vannflaske med sand eller vann) og bli med på denne korte men effektive økten!😉 Vi jobber i 5 minutter om gangen. Dette gjør vi 4 ganger med 2 minutter pause imellom. Første 5 min:- 50 goblet squat- Resten av tiden: burpees2 min pauseAndre 5min:- 50 situps- Resten av tiden: kettlebell swing2 min pauseTredje 5min:- 50 utfall bakover- Resten av tiden: hopp (kassehopp)2 min pauseFjerde 5min:- 50 en arms støt- Resten av tiden: burpeesHåper dere koser dere med denne godbiten og at vi ses snart! Ta vare på hverandre❤️Klem Julie"⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Friday, 20 March 2020

Økt 6. lørdag 21.mars 2020 – Hedda
Økten består av løp og Emom (every minute on the minute). Det betyr at du får en ny øvelse hvert minutt. Økten går ut på å kjøre x antall repetisjoner av en øvelse i løpet av hvert minutt. Den tiden som er igjen av minuttet brukes til hvile.

TREN MED MEG (Hedda)

6. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟💥Bli med Hedda på økt som gir muskelvekst og styrke på rekordtid«Hei! Økten består av løp og Emom EMOM står for every minute on the minute. Det betyr at du får en ny øvelse hvert minutt. Økten går ut på å kjøre x antall repetisjoner av en øvelse i løpet av hvert minutt. Den tiden som er igjen av minuttet brukes til hvile. Vi kjørte da 400 løp, så første emom, så løp, så emom 2, også løp. Oppvarming:Aktiv bevegelighet Stigningsløp Hoveddel 400 m løp1.EMOM-15 minutter (5 runder) 1.minutt: 10 pushups2.minutt: 10 knebøy 3.minutt: 30 sek planke 400 m løp 2.EMOM-15 minutter (5 runder) 1.minutt: 10 burpees2.minutt: 12 utfall (6 per bein) 3.minutt: 12 Rygghev400 m løp ——————-Kjør det gjerne med en i familien. Jeg kjørte økta med min søster! Vi valgte å gjøre det litt tyngre ved å ha på 10kg vektvest. Enjoy! «⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Friday, 20 March 2020

Økt 7. søndag 22. mars 2020 – Jenny
Søndags morgenøkt, Bli med på Cirkeltrening!
Kort og effektiv økt som kan anpassas efter alla typer! 

TREN MED MEG (Jenny S)

7. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Søndags morgenøkt med Jenny – som er i gang igjen. "Bli med på Cirkeltrening! Kort og effektiv økt som kan anpassas efter alla typer! Man kan øke/minske tiden eller vekter etter egen evne.Jeg er heldig å har mulighet å bruke utstyr fra en treningstudio men alle vekter går å erstatte med ting fra hjemmet. Jeg anbefaller flasker med vann i sekk, pose eller liknende.😍Ti øvelser – 3 runder. Jeg kjører 30 sekunder på og 15 sekunder hvile. 2 minutter hvile mellom hver runde."1. Burpees2. Rygghev med vektskive3. Seteløft4. Planke med roining5. Knebøy med hopp6. Deadbug med vekt7. Utfall med vekt over hodet8. Dips9. Kassehopp10. SkulperpressTa vara på dere i virustider så ses vi til høsten i Kongsten!"⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Saturday, 21 March 2020

Økt 8. søndag 23. mars 2020 – Andrea
Bli med Andrea på kjernemuskulatur trening 

TREN MED MEG (Andrea)

8. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.Bli med Andrea på kjernemusklatur trening :)Mountain climber – 10-15 rep. per bein.Bakside lår et ben og et ben 10-12 rep eller begge som er litt tyngre – 6-8 rep.Utfall med høy fart – 10 rep på hvert beinSkli ut planke – 6-8 rep.Pushup med ulike varianter – 12 repGå frem og tilbake på gryteklutene Mage/rumpe hev Planke med sidehev – 8 på hvert beinAlt x 3. ⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Friday, 20 March 2020

Økt 9. mandag 23. mars 2020 – Thea
Hei håndballspillere og andre som er glad i å trene.
Dette er ett treningsprogram som går på hele kroppen.

TREN MED MEG (Thea)

9. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Dagens morgen økt gjennomføres sammen med Thea med makker AnetteHei håndballspillere og andre som er glad i å trene. Detter er ett treningsprogram som går på hele kroppen. Noen av øvelsene er parøvelser. Ønsker du mer belastning kan du kjøre med vekter eller det du har tilgjengelig. Evt. Øke antall repetisjoner. Supersett to og to øvelser, pause mellom hvert supersett: 1min.1.sett: burpee + sit ups2.sett: roing og push ups3.sett: dips + mage4. Sett: kombinasjonsøvelser🌟God trening⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Saturday, 21 March 2020

Økt 10. mandag 23. mars 2020 – Anette
Hei – er dere klar for slyngetrening🌟Er du heldig å har en slynge tilgjengelig har noen eksempler til øvelser du kan kjøre. Ved å trene med slynge styrker du kjernemuskulaturen.

TREN MED MEG (Anette)

10. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Anette og makker Thea banker i gang en ettermiddags økt med slygetrening"Hei – er dere klar for slyngetrening🌟Er du heldig å har en slynge tilgjengelig har noen eksempler til øvelser du kan kjøre. Ved å trene med slynge styrker du kjernemuskulaturen. Prøv å holde kroppen så strak som mulig under øvelsene.Økta har mest fokus på core og stabilitet. Det viktigste å huske på er å stabilisere mage/rygg i alle øvelser. 🌟Øvelse 1: push ups. 10×3🌟Øvelse 2: bakside lår. Hold hoften opp under gjennom øvelsen, så vil du kjenne det på bakside lår. Reps: 15x3Kan også kjøre på ett og ett bein🌟Øvelse 3: rygg. Står man langt frem med beina, blir det tyngre. Hold slyngene og press armene ut til en Y. (Beklager dårlig filming) reps: 10×3🌟Øvelse 4: mage + skuldre. Stå i plankeposisjon og press rompa så høyt opp du kan. Reps: 10×3🌟Øvelse 5: mage + bryst. Hold kroppen strak når du trekker beina opp mot navelen deretter tilbake i plankeposisjon og til slutt en push up. Reps: 10×3🌟Øvelse 6: mage. Stå rett og hold kroppen strak mens du skyver armene rett frem og tilbake. Bruk magen til å stabilisere kroppen. Reps: 10×3⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Saturday, 21 March 2020

Økt 11. tirsdag 24. mars 2020 – Hanne
Denne økten har fokus på bevegelighet, og den første delen bruker jeg personlig ofte som oppvarming til andre økter, som håndball, styrke og løp:)

TREN MED MEG (Hanne)

11. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Dagens morgenøkt er BEVEGELIGHET."Hei – Hanne her, jeg ønsker at du skal trene bevegelighet med meg😊Mine lagkamerater har delt mange bra økter før meg, men den økten jeg deler her er nok den roligste😅 Denne økten har fokus på bevegelighet, og den første delen bruker jeg personlig ofte som oppvarming til andre økter, som håndball, styrke og løp:)Største delen av økten kjøres uten noe ekstra utstyr. Men til to av øvelsene trenger man en lav krakk og en vott (eller noe annet som sklir). Både unge og gamle har godt av litt bevegelighetstrening. Håper flere blir med på økten💪🏼"⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Monday, 23 March 2020

Økt 12. tirsdag 24. mars 2020 – Live.
Dette er en type eksplosiv økt, som kan gjøres på forskjellige måter. På noen av øvelsene må du ha tilgang til slynge

TREN MED MEG(Live)

12. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Dagens hjemmetrening og ettermiddags økt gjennomføres sammen med Live"Dette er en type eksplosiv økt, som kan gjøres på forskjellige måter. På noen av øvelsene må du ha tilgang til slynge:⭐️Pistol squat m/ hopp — 5-4-3-2-1 rep.⭐️«Rollouts» — 5-4-3-2-1 rep.⭐️Et bens hamstring i slynge — 10-8-6 rep.⭐️To bens lengdehopp — 5-5-5 rep. (Så langt man klarer i hvert hopp)⭐️Et bens spensthopp m/ hjelp fra strikk —10-10-10 rep. (Kortest mulig tid i bakken)⭐️«Pike» til planke i slynge — 10-8-6 rep.⭐️Sidepanel m/ inside lår — 10-10-10 rep per side.⭐️Dynamisk sideplanke — 10-10-10 rep per side.Ta vare på hverandre i disse tider, så ses vi i Kongsten etter sommeren🙌🏼💫Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Monday, 23 March 2020

Økt 13. onsdag 25. mars 2020 – Thale
Dette er en eksplosiv overkroppsøkt som kan hentes inspirasjon fra og gjøres på flere måter. Jeg har tilgang på slynge og kettlebells, men det er mulig å ta det med andre typer vekter (evt flasker med vann/sand)

TREN MED MEG (Thale)

13. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Dagens morgentrening gjennomføres sammen med Thale"Hei alle sammen! Dette er en eksplosiv overkroppsøkt som kan hentes inspirasjon fra og gjøres på flere måter. Jeg har tilgang på slynge og kettlebells, men det er mulig å ta det med andre typer vekter (evt flasker med vann/sand) God trening!- Eksplosiv Push Ups.stigende høyde på hvert sett. 3 reps 10 runder. Her kjørte jeg 5 runder med strikk som støtte for å få det enda mer eksplosivt, og 5 uten strikk..- Ryggliggende pull Ups 5 reps per arm 5 sett.- Støt med Kettlebell 5 reps 5 sett. – Ryggliggende pull Ups bredt grep. Eksplosivt. 5 reps 5 sett.- Windmill med kettlebell. Kjerne. 5 reps per arm 3 sett.- WALL Walkes med strikk. Skulderstabilitet. 3 runder.- Scapula pull Ups. 3 sett 5 reps.Slang på noen ekstra tips til øvelser på slutten av videoen😁Håper alle har det bra og tar vare på hverandre!🙌🏼 så håper jeg vi ses i kongsten litt senere i år! 🤾🏽Klem Thale💪🏼🌟Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Tuesday, 24 March 2020

Økt 14. onsdag 25. mars 2020 – Tea
EMOM står for «every minute on the minute». Det betyr at du får en ny øvelse hvert minutt. Økten går ut på å kjøre x antall repetisjoner av en øvelse i løpet av hvert minutt. Den tiden som er igjen av minuttet brukes til hvile.

TREN MED MEG (Tea)

14. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Dagens hjemmetrening og ettermiddags økt gjøres fra Engelsviken, sammen med Tea."Hei dere! Om du har fulgt med de siste dagene når vi har lagt ut økter husker du kanskje at Hedda og Nora gjorde en type økt som het EMOM. Det er dette jeg også skal gjøre 😊 For deg som ikke har sett det: EMOM står for «every minute on the minute». Det betyr at du får en ny øvelse hvert minutt. Økten går ut på å kjøre x antall repetisjoner av en øvelse i løpet av hvert minutt. Den tiden som er igjen av minuttet brukes til hvile. Oppvarmingen til denne trenger ikke være stor. Kan være aktiv bevegelighet, stigningsløp, vanlig jogg osv. Det viktigste er at du føler deg varm og klar. Jeg løp 10 minutter på mølla i økende tempo før jeg begynte på styrkerunden. Du skal gjennomføre 6 ulike styrkeøvelser og ha gjøre 10-20 repetisjoner, men her kan du variere. Du kan bytte selve styrkeøvelsen, hvor mange minutter du skal holde på, antall repetisjoner, velge å gjøre det uten eller med ekstra vekt. Antall runder bestemmer du helt selv også! Min EMOM så sånn her ut:1.minutt: 15 push ups2.minutt: 10 hantel snatch (høyre arm)3.minutt: 10 hantel snatch (venstre arm)4.minutt: 15 leg lifts5.minutt: 20 gående utfall6.minutt: skulderpress7.minutt: 15 burpees8.minutt: hvileX 4 runderHusk å ta vare på hverandre og bidra til å unngå mer spredning av smitte ❤ God trening hilsen Malmstrøm 😊"Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Tuesday, 24 March 2020

Økt 15. torsdag 26. mars 2020 – Hanna
Gjør disse øvelsene på så kort tid som mulig! 🌟10 burpees 🌟10 burpees 🌟20 pushups 🌟10 burpees 🌟20 pushups 🌟50 utfall tilsammen 🌟10 burpees 🌟20 pushups 🌟50 utfall tilsammen 🌟100 situps 🌟10 burpees 🌟20 pushups 🌟50 utfall tilsammen 🌟100 situps 🌟100 knebøyhopp

TREN MED MEG (Hanna)

15. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Dagens morgenøkten trener du sammen med Hanna. Gjør disse øvelsene på så kort tid som mulig!🌟10 burpees🌟10 burpees🌟20 pushups🌟10 burpees🌟20 pushups🌟50 utfall tilsammen🌟10 burpees🌟20 pushups🌟50 utfall tilsammen🌟100 situps🌟10 burpees🌟20 pushups🌟50 utfall tilsammen🌟100 situps🌟100 knebøyhoppBli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Monday, 23 March 2020

Økt 16. torsdag 26. mars 2020 – Ida
Dette er en treningsøkt jeg synes kan passe både ung og gammel (hvis jeg kan si det sånn 😅😂) Dette er en økt hvor du får brukt hele kroppen!

TREN MED MEG (IDA)

16. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Dagens ettermiddagsøkt gjennomføres med Ida"Dette er en treningsøkt jeg synes kan passe både ung og gammel (hvis jeg kan si det sånn 😅😂) Dette er en økt hvor du får brukt hele kroppen! Øvelsene kan gjøres hjemme, og du trenger minimalt til ingen utstyr for å gjennomføre økten. Jeg er utrolig glad i å prøve nye øvelser og variasjon, noe som mange kanskje ser på som annerledes 🤪 Beklager at siste øvelse ble vist dårlig, men du skal ligge på ryggen med rumpa opp (akkurat som i en hipthrust) og så skal du skyve beina rolig ut, uten å legge stumpen i bakken for å så trekke beina til deg hvor du ender opp i utgangsposisjonen😊🌟Kos dere og gjennomfør så mange runder dere føler passer for dere, ENJOY"⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Monday, 23 March 2020

Økt 17. fredag 27. mars 2020 – Marte
Nå som alle håndballhaller er stengt er det spesielt viktig å kaste ball! I denne videoen viser jeg 7 kasteøvelser og 3 koordinasjonsøvelser du kan prøve deg på💥

TREN MED MEG (Marte)

17. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Dagens morgenøkt er en kasteøkt sammen med Marte."Heihei! 👋🏼Nå som alle håndballhaller er stengt er det spesielt viktig å kaste ball! I denne videoen viser jeg 7 kasteøvelser og 3 koordinasjonsøvelser du kan prøve deg på💥Det er null problem å gjennomføre denne økta uten en kastevegg. Dra med deg mor, far, søster, bror, en venn eller en nabo som kastepartner. Og hvis ingen kan være med, så går det fint an å kaste på en vegg også.😅Som oppvarming gjennomfører du de syv kasteøvelsene med ti kast på hver arm. Etter det kjører du 1-3 runder der du øker både avstanden og kraften i kastene, og da kan du heller ta færre kast. Avslutt gjerne økta med koordinasjonsøvelsene:)Denne kasteøkta er ikke så veldig slitsom i seg selv, så du kan gjerne kombinere den med en av de andre øktene vi har lagt ut. God økt!👊🏼"⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Tuesday, 24 March 2020

Økt 18. fredag 27. mars 2020 – Nora
Min økt til dere er bakkeintervaller🏃🏼‍♀️Ta med den en venn, søster, mamma eller pappa og konkurrer i å komme først opp bakken! 

Tren med meg (Nora)

18. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Fredagens ettermiddgasøkt trener du sammen med Nora."Hei alle sammen! Min økt til dere er bakkeintervaller🏃🏼‍♀️Ta med den en venn, søster, mamma eller pappa og konkurrer i å komme først opp bakken! Jeg løp her mot Hedda. Start gjerne litt unna bakken og løp alt du kan opp, vi startet ved en lyktestolpe. Pause er å gå ned igjen. Gjenta dette 8-10 ganger.💦"Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss 🌟gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Thursday, 26 March 2020

Økt 19. lørdag 28. mars 2020 – Therese
Det er ikke alle som har ulikt treningsutstyr hjemme, men det trengs ikke!
Man kan trene godt, selv uten ekstra vekt og utstyr. Sirkeltrening fungerer alltid!💪🏼

TREN MED MEG (Therese)

19. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Dagens morgenøkt er sirkeltrening med Therese. "Hei alle sammen!🤗Da var det min tur til å gi dere ett forslag på en økt. Det er ikke alle som har ulikt treningsutstyr hjemme, men det trengs ikke! Man kan trene godt, selv uten ekstra vekt og utstyr.Sirkeltrening fungerer alltid!💪🏼I denne økten har jeg mest fokus på kjernemuskulatur, men har også et par øvelser som går mer på andre muskelgrupper for å få litt variasjon. 💥7 øvelser – 2 min pause – 4 runder💥Jeg har med 7 ulike øvelser, hvor jeg kjører alt fra 15 til 40 repetisjoner per øvelse. Jeg kjører disse 7 øvelsene rett etter hverandre og tar 2 min pause mellom hver runde. Det dere ser i videoen er altså én av fire runder.Ta vare på hverandre og god økt!"⭐️Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Friday, 27 March 2020

Økt 20. lørdag 28. mars 2020 – Karin
I dag skal dere få være med på en økt med fokus på koordinasjon og benforflytning. Jeg pleier å kjøre 2 runder på hver stigeøvelse, der hver runde må være riktig gjennomført👍🏼 

TREN MED MEG (Karin)

20. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Lørdagens ettermiddgasøkt trener du sammen med Karin."Hei alle sammen! Håper alle har det bra, og trener så mye de kan💪🏼I dag skal dere få være med på en økt med fokus på koordinasjon og benforflytning.Jeg pleier å kjøre 2 runder på hver stigeøvelse, der hver runde må være riktig gjennomført👍🏼 Etter jeg har kommet meg gjennom stigen så har jeg lagt til en liten spurt på ca 10m for å få opp pulsen litt😊Om du ikke har en stige, så kan du for eksempel bruke et stort sjakkbrett som det jeg fant på gamle barneskolen min.Her er øvelsene:- En fot i hver- To føtter i hver- Hinke gjennom stigen- Sidelengs hink- Back cross: Det ene benet krysser bak det andre og inn i stigen. Dette benet er det eneste som skal være inni stigen.- Tobeinshopp inn og ut av stigen- Et ben utenfor stigen mens du beveger deg gjennom stigen- Sidelengs cross: Kryss annenhver foran og bak. En fot i hver luke.Etter jeg var ferdig med stige, gjennomførte jeg noen andre benforlytningsøvelser (3 runder på hver):- Jobber i trekant, 30sek med 10sek pause – Kombo benforflytning: baklengs til spensthopp, spurt inn til 8-tall, spurt til baklengsHelt i slutten av økten kastet jeg litt ball med en venninne, og avsluttet med litt skudd for å holde i gang armen!🤾🏼‍♀️Ta vare på hverandre alle sammen❣️"Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss 🌟gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Friday, 27 March 2020

Økt 21. søndag 29. mars 2020 – Martine
En aktiv restitusjonsøkt kan for eksempel være en gåtur i skogen. Ulendt terreng gir utfordringer til stabiliteten, og en sjokoladebit mens en ser solen går ned slår aldri feil😉

TREN MED MEG (Martine)

21. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Søndagens økt tar du sammen med Martine."Hei alle sammen! Håper dere har vært flinke og prøvd ut noen av øktene som vi har lagt ut🏋🏼‍♀️ Søndag er en fin dag å bruke på restitusjon. Lade opp energi til en ny uke. Som idrettsutøvere er det viktig å trene hardt, men desto viktigere å gjøre det man kan sånn at kroppen kan hente seg inn igjen og holde seg frisk og skadefri😊 En aktiv restitusjonsøkt kan for eksempel være en gåtur i skogen. Ulendt terreng gir utfordringer til stabiliteten, og en sjokoladebit mens en ser solen går ned slår aldri feil😉 HUSK: hold avstand hvis du har med deg en turkompis og husk å forlat stedet som det så ut da du kom! Håper vi ses igjen i Kongstenhallen snart❤"Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss 🌟gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Saturday, 28 March 2020

Økt 22. søndag 29. mars 2020 – Julie B.
I denne videoen viser jeg dere en yoga økt, med fokus på balanse, avspenning og tøying.

TREN MED MEG (Julie B.)

22. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Søndagens ettermiddgasøkt er en yoga økt med Julie."I disse tøffe tidene er det viktig å holde kroppen i bevegelse. Mellom alle hoppene og intervallene, kan det være godt å få satt i gang litt andre muskelgrupper. I denne videoen viser jeg dere en yoga økt, med fokus på balanse, avspenning og tøying. Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss 🌟gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Saturday, 28 March 2020

Økt 23. mandag 30. mars 2020 – Andrea
I dag skal jeg vise dere et forslag til en treningsøkt som er rettet mot spenst, hurtighet og sideforflytning. Dette er noe som er viktig for alle håndballspillere😊

TREN MED MEG (Andrea Rønning)

23. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Mandagmorgen trener du sammen med Andrea."Hei igjen😁I dag skal jeg vise dere et forslag til en treningsøkt som er rettet mot spenst, hurtighet og sideforflytning. Dette er noe som er viktig for alle håndballspillere😊 Det er ikke en økt som tar så lang tid, så du kan gjerne kombinere den med enten en løpeøkt eller styrkeøkt.I denne videoen har jeg hekker, men du kan bruke kreativiten hvis du ikke har det. Du kan f.eks bruke flasker, bøker, steiner etc. Her er det 9 forskjellige øvelser. Jeg gjør alle øvelsene 3 ganger før jeg går til neste. 1. Tobenshopp2. Etbenshopp, både høyre og venstre 3. Høye kneløft, både høyre og venstre side4. Tobenshopp fram og side5. Tobenshopp med korte sideforflytninger6. Etbenshopp fram og side 7. Tobenshopp + rask sideforflytning8. Etbenshopp + rask sideforflytning 9. Tobenshopp med to raske sideforflytninger"Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss 🌟gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Sunday, 29 March 2020

Økt 24. mandag 30. mars 2020 – Frida
Denne økta er fint å kjøre etter for eksempel korteintervaller👍🏽 eller gjør den som en skadeforebyggende/eksplosiv økt. Husk å ha fokus på kontroll i landinger og hopp!

TREN MED MED (Frida Kjuus)

24. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Balanse og spenst økt sammen med Frida.Hei igjen og god ettermiddag. Denne økta er fint å kjøre etter for eksempel korteintervaller👍🏽 eller gjør den som en skadeforebyggende/eksplosiv økt. Husk å ha fokus på kontroll i landinger og hopp! Se dere omkring i Hagen så finner du noe du kan bruke som kasse/benk😊 lykke til!!Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss 🌟gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Monday, 30 March 2020

Økt 25. tirsdag 31. mars 2020 – Jenny U.
Styrkeøkten jeg viser dere i dag er viktig for flere av de store muskelgruppene!

TREN MED MEG (Jenny Utne)

25. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Siste dagen i mars og nest siste økten i denne serien. Morgenøkt med Jenny."God morgen dere!❤️På morgenen er det deilig med en kickstart av trening. Styrkeøkten jeg viser dere i dag er viktig for flere av de store muskelgruppene! Mange av øvelsene bidrar også til en bedre kroppskontroll, noe som er viktig i idretten. Husk at det er viktig å gjøre øvelsene riktig, så man ikke jobber et minutt med feil teknikk!Fortsett og tren på, så er vi snart i gang med sesong igjen🤞🏼🤞🏼"Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss 🌟gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Monday, 30 March 2020

Økt 26. tirsdag 31. mars 2020 – Hanne
På planen idag står det stjerneorientering🌟 Bare at denne varianten orientering hvor man slipper å forlate husets fire vegger. Og istedenfor å finne postene, skal man «gjøre» postene. 

TREN MED MEG (Hanne Sagvold)

26. økt i serien TREN MED MEG, en serie full av motivasjon og gode øvelser til alle håndballspillere – FBK vil bidra med glede, råskap, innsats og samhold.🌟Aller siste treningsøkt med FBK-jentene kommer fra Hanne. Alle øktene ligger samlet på: https://fredrikstadbk.no/2020/03/18/korona-trening/"Trening med megPå planen idag står det stjerneorientering🌟 Bare at denne varianten orientering hvor man slipper å forlate husets fire vegger. Og istedenfor å finne postene, skal man «gjøre» postene. Man fordeler styrkeøvelser rundt i de forskjellige rommene i huset. Det som gjør dette til stjerneorientering er at man har en «base» men en styrkeøvelser, denne styrkeøvelsen skal man gjøre mellom hver av de andre øvelsene. De andre øvelsene skal fordels på rom som bad, soverom, kjøkken og kjeller.Dette er en morsom variant av styrketrening, hvor man kan trikse og mikse med de styrkeøvelsene man vil. God trening💪🏼😊"Bli med å tren med FBKjentene, del treningen i deres FBgrupper og send oss 🌟gjerne videoer der du gjør de samme øvelsene – vi publiserer gjerne

Posted by Fredrikstad Ballklubb on Monday, 30 March 2020

Hold avstand for å begrense smitte

Alle håndballspillere er dekket av håndballlisensen

«Håndballisensen gjelder normalt sett bare organisert trening. Det som foregår nå, er imidlertid ikke normalt. For eksempel er idrettsanlegg vedtatt avstengt, og aktivitetene er satt helt på vent. Treningsstudioene er også lukket. Håndballspillere bes istedet, som øvrige idrettsutøvere og befolkningen ellers, om å trene på egen hånd.