Utsetter årsmøte i FBK – Fredrikstad

Utsetter årsmøte i FBK

FBKs styre har i et ekstraordinært styremøte lørdag 14. mars besluttet å avlyse FBKs planlagte årsmøte 24. mars 2020. Møtet utsettes på ubestemt tid. Årsaken er den raskt eskalerende og usikre situasjonen som følge av spredning av koronaviruset i Norge.

Man kan i tiden som kommer regne med fortsatt spredning av smitte, og ytterligere tiltak fra myndigheters side med råd og restriksjoner rundt reiser og ansamlinger av folk.

Alle arrangementer de nærmeste månedene vil bli avlyst, med betydelig inntektstap som følge av dette, men FBK skal bidra i den nasjonale dugnaden, og hensynet til risikogrupper er satt foran alle andre hensyn. Vi følger derfor alle de krav og anbefalinger vi får fra FHI og Fredrikstad kommune for å bidra til forebygging og begrensning av Koronasmitte