REMA 1000-ligaens sluttspill avlyst – Fredrikstad

REMA 1000-ligaens sluttspill avlyst

Pressemelding fra NHF og Norsk Topphåndball:
Norsk Topphåndball og Norges Håndballforbund har i samråd avgjort at sluttspillet i REMA 1000-ligaen for kvinner og menn avlyses.

Vedtaket er basert på de tydelige signaler fra helsemyndighetene, i lys av koronavirusets utbredelse.

Norges Håndballforbund vil de nærmeste dagene se på hvilke konsekvenser beslutningen får for fordelingen av opprykk, nedrykk og europacupplasser.

Kontakt:
Erik Langerud
Generalsekretær i Norges Håndballforbund
Telefon 915 84 953

Hein Barthold
Daglig leder i Norsk Topphåndballforbund
Telefon 907 40 310
https://www.handball.no/nyheter/2020/03/rema-1000-ligaens-sluttspill-avlyst/

2. divisjon avlyses med umiddelbar virkning

Resten av seriespillet i 2. divisjon kvinner og menn innstilles med umiddelbar virkning.12.03.20 Lars Kvam

Det har Norges Håndballforbund avgjort i dag (torsdag). Vedtaket gjelder altså alle resterende oppgjør, inkludert de som er satt opp torsdag kveld. Beslutningen er i tråd med de tydelige føringene som er gitt fra helsemyndighetene.

Norges Håndballforbund vil i den nærmeste tiden jobbe med løsninger for opp- og nedrykk, og komme tilbake til utfallet rundt dette.
https://www.handball.no/nyheter/2020/03/2.-divisjon-avlyses-med-umiddelbar-virkning/

Bringserien og LERØYserien avlyses

Norges Håndballforbund har i dag avgjort at de gjenstående rundene av Bringserien og LERØYserien avlyses.11.03.20 Lars Kvam

Norges Håndballforbunds nasjonale ledergruppe, som består av forbundets generalsekretær og regionenes daglige ledere, er samlet på Ullevaal Stadion i dag.

Gruppen vurderer i sitt pågående møte de tydelige signaler fra Folkehelseinstituttet, og hvilke konsekvenser disse får for avviklingen av norsk håndballs aktiviteter. Føringene fra myndighetene omhandler blant annet forslag om å begrense utstrakt reisevirksomhet, arrangement med stort antall mennesker til stede og overnattinger.

Bringserien (for landets 16-åringer) og LERØYserien (for 18-årsklassen) skulle etter planen gått inn i sin fjerde av fem serierunder kommende helg, med lag og spillere fra hele landet involvert. Turneringene skal etter planen avsluttes med sluttspill i mai, hvor nasjonal vinner kåres.
https://www.handball.no/nyheter/2020/03/bringserien-og-leroyserien-avlyses/