GRATISKAMP – Fredrikstad

GRATISKAMP

Det er endelig på tide med ny Gratiskamp i Kongstenhallen. Det er duket opp for håndballfest onsdag 4.3 kl 18.00. Siste gratiskamp blei en stor fremgang med nytt publikumsrekord. Klarer vi å slå rekorden nok en gang?Denne kveld tar vi i mot Vipers som kommer med en hel gjeng håndballstjerner i stallen. Store navn som Heidi Løke, Emilie Hegh Arntzen, Silje Waade og Henny Reistad tar turen til Kongstenhallen denne kveld. Kom å se FBK-jentene måle krefter mot de absolutt beste spillerne i Norge.

Sist gang Vipers var på besøk i Kongstenhallen var i kvartsfinale i NM 23 oktober. Da åpnet FBK sterkt men fikk utover kampen se seg beseiret av de norske stjernene. Vipers er så langt i serien ubeseiret og det blir spennende å se hvordan FBK står seg til Norges beste lag denne gang. Kom i tid!

Lag en helkveld av kampen og spis pizza på Aktivitetsbyen før kampen! Vi tilbyr pizzabuffé til 95kr per person, drikke tilkommer. For alle barn under 13 er drikke innkludert i prisen. Vi holder av plasser i hallen til alle som spiser pizza helt frem til 17:30.

Meld dere på til pizzaen gjennom å kjøpe billett i appen – finnes under kampen FBK-Vipers – eller send en mail til dagligleder@fredrikstadbk.no. Siste frist for påmelding er tirsdag 3.3 kl 12.00.

Vi gleder oss! Ses i hallen