God mat og god trening – Fredrikstad

God mat og god trening

74 ivrige håndballspillere stod klar å ventet på FBKs HåndballCamp på mandag i vinterferien. Vår egen super-Hilde tok i mot hele gjengen med frokost og gode smil. Jenny Sandgren samlet gjengen i Kongstenhallen og første økt var i gang. Det har vært latter, glede, innsats, svette, nye venner, mye trening og god mat.

FBKs håndballskole har i år samlet 74 gutter og jenter i alderen 10 til 13 år.
Foto: Felix C. Ellingsrud

– Det er kult å se hvor oppriktig interessert de er i oss, og hvor mye spillerne våre betyr for dem. Det sier FBK-trener Eirik Haugdal til Fredrikstad Blad. HåndballCampen er en skikkelig klubbdugnad, der Fredrikstadjentene – spillere fra A-lag og junior stiller som instruktører – men også de frivillige er sterkt involvert.

Fredrikstad Blad var på besøk på tirsdag og snakket med noen av deltagerne:

«Storkoser seg

Sofie Andersen Nordgård (8), Alma Mathilde Paulsberg (9) og Maria Pirmina Mbedule (9) er tre av dem som deltar på håndballskolen. De to sistnevnte spiller på Lisleby, mens Sofie, som deltar på håndballskolen for første gang, spiller i Østsiden.

– Hva har du lært i løpet av disse dagene?

– Eh, å trene! Også har vi lært å spille pasninger, smiler Sofie.

Maria legger ikke skjul på at det er stas å ha FBKs rekrutt- og A-lagsspillere som trenere.

– Hanne Sagvold er favorittspilleren min. Hun er sååååå god i mål.»

https://www.f-b.no/jippi-handball-i-vinterferien-er-topp/s/5-59-1771452?access=granted

Takk til alle de frivillige som organiserer måltider 🙂
HåndballCampen hadde ikke blitt gjennomført uten dere – en hjertelig takk til super-Hilde (Hilde Hansen) som organiserer og holder orden på frokost, lunsj og frukt i alle tre dagene sammen med et knippe fantastiske herremenn.

Vi takker følgende som hjalp til og sponset :
💥Håkon Hansen Byggentreprenør
💥Kiwi dikeveien
💥Grunnbygg
💥Storm Elektro Sarpsborg
💥Erna Blikk
💥Europris
🌟🌟Og hjelpene:
Alf – Niño- Torfinn -Nina- Anne Lise -Thomas-Eirik og Hilde