FBK lager tapas – Fredrikstad

FBK lager tapas

På en helt vanlig tirsdag ble det tryllet frem de herligste retter på Fredrikstad kommunes storkjøkken. På menyen stod det tapas og FBK gjengen ble kyndig ledet av superkokka Line Nygård. Denne tirsdagsøkta var helt fri for klister og svette – men smakte fortreffelig og gjorde oss mette 🙂

Eirik Haugdal lot seg imponere over resultatet fra kveldens økt og skriver på sin Instagramside: «En herlig kveld med spillere og flere av styremedlemmene i @fbkalag. Oppfølging av meget kyndige kokker, og tapas på bordet😊 Jentene briljerer med kokkeferdigheter. Enkelte mente vel også at de var fjerne slektninger av Hellstrøm…»

Initiativet kom som et felles ønske fra spillere, trenere og styret om å gjøre noe sammen. Noe som ikke innbefattet Kongstenhallen 🙂

Styreleder Monique Blystad sier: – Vi tenkte at å lage mat i sammen var et spennende og morsomt tiltak. Når vi ankom kjøkkenet ble vi delt inn i grupper på 4 og 5. Vi fikk utdelt råvarer og oppskrifter – på menyen sto det mange deilige tapasretter! 

😊 maten smakte fortreffelig

 • Kylling m/spinat og parmasan
 • Kjøttboller med tomatsaus
 • Tzatziki
 • Tortilla-en spank omelett
 • Sashimisalat
 • Mosarella/tomat/basilikum
 • Chili Aioli
 • Heldigge småbåter med hvitløk og parmasan
 • Foccacia
 • Scampi med søt Chili
 • Gratinert ostedipp med løk og bacon
 • Quisadia med røkt skinke og soltørkede tomater
 • Tomatsalat
 • Cremé Brulé