Gnistrende Lerøy åpning – Fredrikstad

Gnistrende Lerøy åpning

En glad gjeng etter 2 seiere i Lerøy 2019

Det var ingen ting å si om stemningen i Blomsterøyhallen lørdag 30. november. Snøen har kommet til Fredrikstad og heldigvis også solen. Ute var det gnistrende vakkert – like gnistrende som inne i hallen.

FBK-maskoten Freddy var på plass, trommene og fulle tribuner. Det var duket for håndballfest og juniorjentene dekket bordet. Første kamp mot Byåsen var litt «kronglete»

«Fredrikstadjuniorene starter bra, og kommer til mange gode sjanser. Målvalten til Byåsen stod som en levende vegg og til pause stod det 12-12. Etter at FBKjentene hadde skutt hele 14 skuddbom. Anders og Ida tar en prat i garderoben og etter pausen fortsetter jentene det fine spillet – men skuddene sitter – herlig. Etter 9 minutter i 2. omgang står det 19-14 på tavla og FBK er i siget. De fortsetter å jobbe godt i forsvar og hele laget får prøve seg på banen. Frida Brandbu Andersen blir banens beste med 7 fulltreffere.«

MEN………………endte med 29-22 til FBK.💪❣️

Jentene reiste på felles lunsj og avslapping mellom kampene, og hadde tydeligvis gjort alt rett for klokken 18:09 stod det 7-3 til FBK over Kolbotn i kamp nummer 2.

«💪❣️Fire av fire mulige poeng og full pott til FBKjentene i første Lerøyrunde.🌟Juniorjentene satte trøkk fra start mot Kolbotn og etter 9 minutter stod det 7-3. Kolbotn klarte aldri å ta igjen forspranget og FBK ledet hele kampen. Til pause stod det 16-9 og sluttresultatet ble 27-20.

👏Sandra Mariussen ble toppscorer med 7 kasser


👊Sandra Skauen fikk banens beste.

FBK hadde hjemme arrangement i Blomsterøyhallen og alt var gjennomført 100% – hjertelig takk til alle frivillige, foreldre og spillere for en meget vellykket lørdag.

Fire lag i vår pulje har gått ubeseiret gjennom helgen – kanskje dette blir de tøffeste lagene å slå i årets Lerøyserie?
📌Lagene er: Gulset, Follo, Fjellhammer og FBK
I gruppe 1 har Rælingen og Randesund 4 poeng.

NY RUNDE
2. runde spilles 18. januar 2019, da skal jentene til Stavanger/Bryne

VI GLEDER OSS