Søndag smeller det i Kongstenhallen – Fredrikstad

Søndag smeller det i Kongstenhallen

Alle menn, kvinner og barn til pumpene!

Søndag smeller det igjen i Kongstenhallen. Besancon tenker nok at de skal hente med seg en seier og avansere til neste runde. Jentene våre har andre planer, og har gjort en meget god jobb den siste uken.

Kampen mot Tertnes ble på mange måter en opptur for oss, selv om vi gjerne skulle drept kampen da vi ligger 3 mål foran. Vi mangler fremdeles litt kynisme i spillet vårt, men samtidig så skal vi ikke prøve å temme ungdommelig pågangsmot! Sluttresultatet 34-34 ga i alle fall ganske god underholdning, og vi håper at så mange som mulig tar turen tilbake på søndag.

Jeg skulle så inderlig sett at både hockeyfrelste tøffinger og Plankehaugen kom i hallen. Jeg vil at noen skal lage ordentlig liv og røre på tribunen!

Interessen for håndball skal vi forsøke å skape, gjennom underholdning og gode opplevelser.

Jeg håper at lokalpatriotismen skal gi oss full hall!

Vi har med oss et godt resultat fra bortekampen, og lagde mange mål. Det betyr ikke en dritt, null-nada og niks. Vi må jobbe beinhardt for å sette oss i en posisjon til å gå videre. Vi må treffe på de riktige detaljene, og samtidig være villige til å ofre alt for å vinne hver eneste duell. Besancon er et lag med individuelt meget gode håndballspillere! De har slitt i serien, men klarte uavgjort på onsdag hjemme mot Fleury! De har tapt et par jevne kamper, akkurat som oss. Nå vil vi gjøre at i vår makt for at de skal tape 1 kamp til.

Jeg håper den finnes noen røde djevler i byen, noen med en indre tilskuerdemon, som kan komme og lage leven i hallen. Motstanderen er fra Frankrike, dommerne fra Serbia og delegaten fra Estland.  De tåler litt trøkk, men tåler de at man løfter taket i hallen?

Vi kan bryte barrierer, det kan være første gang man kvalifiserer seg videre til 3. runde. Hvorfor ikke bli med på å skape historie i Kongstenhallen?

I ånden til en fantastisk herremann ved navn Roar Johansen, en ildsjel i idretten på Hamar, tar jeg meg friheten å lage en egen vri på ett av hans mange gode utsagn:

«Det er ikke vi og dere, eller dem og oss,
VI ER RØDE OG HVITE ALLE SAMMEN»

Jeg håper vi ses i hallen!

Eirik