Surt tap i kvartfinalen for J20 – Fredrikstad

Surt tap i kvartfinalen for J20

Vi er ute av NM20 etter tap med to mål mot Rælingen mandag. Mange FBK-supportere møtte opp og Lislebyhallen var fylt til bredden med både unge og gamle som var klare til å heie jentene frem

Thale Rushfeldt Deila blei banens beste med hele 13 fulltreffere*

Rælingen startet kampen sterkest og gikk ifra med en tre måls ledelse tidlig i kampen. Etter å ha sluppet til litt for enkelt fikk Fredrikstad sakte men sikkert bedre kontroll på forsvaret og kom i kapp Rælingen og kunde gå til pause på stillinga 12-12.

Hanne Sagvold stod en god kamp for FBK*

Etter pausen kommer FBK ut med ny energi og høy fart og ligger hele tiden en eller to skritt foran Rælingen. Etter 15 minutter spill har Fredrikstad en stabil ledelse med 3 baller. Dessverre blir siste kvarter preget av tekniske feil, nerver og en hel del skuddbom og Rælingen kan snu kampen til sin favør og gå videre til semifinale.

Vi kommer sterkere igjen og ser frem mot ny kamp allerede onsdag. Da er det NM senior og Fredrikstadjentene reiser til Stil Arena for å møte Follo kl 19. Møt opp eller følg med på Direktesport.no