Eirik Haugdals møte med Fredrikstadjentene – Fredrikstad

Eirik Haugdals møte med Fredrikstadjentene

Første helg med ny trener – her er Eirik Haugdals oppsummering av sitt møte med Fredrikstadjentene:
«Da er vi ferdige med første de første treningene med årets FBK gjeng. Som ny trener blir jeg imponert over hvor åpne og involverende de er. Jeg har fått en fantastisk mottakelse, og de gir av seg selv både på og utenfor banen. Det er en del nye ansikter, selv om vi ikke har vært alt for mange på trening. Jeg tror også at de nye jentene føler at de har blitt godt tatt imot av de i klubben.
 
På håndballbanen har vi løpt mye, kanskje mer enn mange av jentene kunne tenkt seg 🙂 Det har vært fokus på forflytning, tempo og vurderingsspill i høy fart. Målvaktene har fått kjørt seg ordentlig, sammen med Tico.
 
I tillegg til håndballtreningen så har vi hatt styrke på Family og CrossFit hos Fredrikstad Crossfit.
Jentene gir jernet, og jobber som bare det!
 
Det er fremdeles en del av jentene som ikke er til stede. Vi har hatt noen med sykdom, Live er på landslagssamling, Anette kjører bil fra Frankrike og Frida tok turen til Final4 i Köln. Når vi får samlet hele gjengen, så er dette en flokk med jenter som kommer til å slå godt ifra seg.
 
Vi har et yngre lag enn i fjor, og flere som jakter utvikling for å kunne ta steg videre i karrieren.

Jeg gleder meg ekstremt mye til fortsettelsen, dette lover godt!»