Et tap og en seier i 2. divisjon – Fredrikstad

Et tap og en seier i 2. divisjon

Storseier mot Skrim,  44-26 på lørdag

Lørdag 10. mars gikk turen til Skrim og Kongsberg. Det ble en herlig oppvisning og en skikkelig lagseier av 2. divisjonslaget. 11 løpsvillige jenter var med i Skrimhallen og vi regelrett senket Skrimdamene. Hedda Thulin og Karoline Syvertsen var med fra A-troppen, resten bestod av spillere fra juniorlaget. Hedda Thulin satt 13 scoringer og Karoline Syvertsen leverte  8 fulltreffere. + en rekke assist.

Tap mot Hokksund på onsdag

Onsdag 14.mars hadde vi besøk av Hokksund hjemme. FBK2 bestod av rent juniorlag og ble en god oppkjøring inn mot hjemmerunde i Lerøy til helgen.  Det ble en tøff og jevn kamp. Jentene lå under 12-15 til pause og jobbet seg inn til et mål bak Hokksund flere ganger i 2. omgang. På siffrene 20-21 avsluttet jentene tre angrep etter hverandre med stang ut og ble hardt straffet. Hokksund kom etter i stor fart med gode skyttere. De siste 6-7 minuttene  av kampen trøkker Hokksund godt på og vi taper 30-24.  BB = Emma Larsen