-En go känsla av stolthet för mitt lag, dom tappra krigarna som är kvar viker aldrig ner sig😀👊 – Fredrikstad

-En go känsla av stolthet för mitt lag, dom tappra krigarna som är kvar viker aldrig ner sig😀👊

Et poeng mot Molde

FBK leder hele kampen, men i aller siste sekund glapp seieren. Ragnhild Valle Dahl utlignet til 27–27 da det sto 59,59 på klokka. Hjemmelaget Molde feiret at de hadde fått med seg ett poeng og  FBK-jentene går skuffet i garderoben.

Ida Wernesren sier til Fredrikstad Blad etter kampen: – Det er dritsurt å miste seieren helt på slutten, men samtidig skal vi ikke glemme at vi leverte en veldig god kamp, hun ble igjen FBKs toppscorer med ni mål.

CK legger ut en status oppdatering på sin Facebook side etter kampen og hyller jentene med en sterk kamp og en god innsats:

«Idag va i Molde å spelade 27-27. Kryss är alltid rättvist även om det självklart va surt att tappa vinsten på matchens sista kast😏Återigen åker jag hem från en lång bortaresa me en go känsla av stolthet för mitt lag. Ett lag me två svenskor å 10 spelare från vårt fylke Östfold🇳🇴. Vår plånbok är inte stor å vi blir av med spelare i parti å minut men dom tappra krigarna som är kvar viker aldrig ner sig😀👊Som sagt var, stolthet för LAGET!
Forza FBK🤾‍♀️!!!»

I Media:Fredrikstad Blad og Demokraten

TERTNES på søndag 11. mars kl. 1600 i Kongstenhallen

Søndag møter FBK Tertnes hjemme i Kongstenhallen.
Bergenserne ligger ett poeng bak FBK på tabellen med én kamp mindre spilt.

Trykk på bilde og kjøp billett