Velykket HåndballCamp i vinterferien – Fredrikstad

Velykket HåndballCamp i vinterferien

I vinterferien, uke 8 hadde FBK i samarbeid med SpareBank 1 Østfold Akershus FBKs HåndballCamp. FBK spillerne og CK  gledet seg til å treffe nesten 80 barn til tre flotte, lærerike og morsomme dager i Kongstenhallen. Utøverne ble delt inn etter alder og ferdighet. Dagene startet med frokost – felles oppvarming og fordeling på grupper. Det ble gjennomført 4 håndballrelaterte økter hver dag. Både Demokraten og Fredrikstad Blad besøkte Kongstenhallen og det ble tatt mange fine bilder. Følg lenkene for å ta en titt:

HåndballCampen 2018 inkl følgene:

⭐️Håndball med CK og FBK A lag spillere og JR som deltar på alle øktene
⭐️Frokost og lunsj hver dag i samarbeid med Rema 1000 Dikeveien
⭐️En flott trenings t-shirt fra Macron Norge
⭐️2 billetter til Østfoldbadet – midt i Askim
⭐️Inngang til eliteseriekampen FBK – Stabæk lørdag 24.2 kl:1600.

NB: Ny Handballcamp i uke 26