Topp innsats av juniorjentene i Trondheim – Fredrikstad

Topp innsats av juniorjentene i Trondheim

Lerøyserien runde 3, ble gjennomført i Stjørdal lørdag 24. og søndag 25. februar

Sammen med en heiagjeng med 15 foreldre reiste FBK juniorenen til Trondheim på fredag.

Trener Lasse Brevik og Ass. trener Atle Johansen hadde  forberedt FBK juniorene på en tøff helg. En litt skadeskutt tropp reiser oppover, heldigvis blir Sandra Mariussen fra Torp J01 med junior jentene – herlig med nye håndballtalenter på banen.

På lørdag spilte juniorjentene 2 kamper. Uavgjort 20-20 mot Stjørdal i en kamp som vipper mellom gode og dårlige perioder.  Jentene setter gassen i bånd og vinner siste 5 minuttene med 6-1 – det holder så vidt til uavgjort👍🏻BB Fanny Berstad.

I kamp nummer to på lørdag taper de 18-24 mot Charlottenlund.  BB Ida Marie Syversen
God kamp med mange gode enkelt prestasjoner, juniorene spiller jevnt med Charlottenlund  store deler av kampen. 

På søndag møter juniorene Glassverket kl. 1000 og det blir en spennende og jevn kamp – der FBK jentene vinner 23-22. Skikkelig lagseier der jentene ikke gir seg.  3 spillere med 5 mål hver. BB til #33 Ida Marie Syversen

NB: Neste Lerøyrunde er hjemmerunde i Kongstenhallen – kom å hei på jentene.