Larvik ble for sterke – Fredrikstad

Larvik ble for sterke

I forkant av kampen kunne vi lese i Fredrikstad Blad at Larvik-trener Tor Odvar Moen (53) skryter av måten FBK har fremstått på denne sesongen, samtidig som han er veldig sulten på en revansj i Kongstenhallen onsdag-se artikkelen her

Anders Lund og Fredrikstad jentene var klare for å gi alt. Med over 1000 FBK supportere på tribunen var det duket for håndballfest i hallen denne onsdags kvelden. FBK jentene klarte aldri holde Larvik helt i sjakk og Larvik ledet 9–14 til pause. Etter sidebytte tente Anett Andersen et lite håp hos hjemmelaget da hun reduserte til 12–15 sju minutter ut i omgangen. Men så reiste Larvik fra igjen. FBK klarte aldri å komme nærmere enn tre mål og mot slutten raknet det litt. Dessverre ble det tapt med 21–28 for Larvik.

«– I dag ble Larvik rett og slett for sterke for oss. Det er et såpass bra lag at dersom vi skal vinne, er vi nødt til å ha en maksimal dag på jobben. Det hadde vi ikke i dag, sukket vikarierende hovedtrener Anders Lund (34)» i en artikkel i Fredrikstad Blad etter kampen.

Ida Wernersen ble FBKs beste spiller med 7 mål.

En flott kveld i Kongstenhallen selv med tap. Stor oppvisning i håndballglede, innsatsvilje og begeistring.

Vi er enormt takknemlig for alle som tok turen og støttet oss.