Seier i 2. divisjon – Fredrikstad

Seier i 2. divisjon

Med rent juniorlag på banen ble det en spennende kamp i 2. divisjon i dag. Junkern fra Bodø hadde tatt en lang vei for å spille mot ungjentene i dag. Kampen begynte bra og jentene viste muskler i forsvar. Etter 10 minutter var det 3-0 til FBK2. Kampen var en forsvarskamp og til halv tid står det 8-5 til Junkerne.

Trener Lasse Brevik ga jentene en beskjed i pausen – fortsett det gode forvarer…men «se å putte den ballen i mål!!!…. De første 5 minuttene i 2. omgang vant vi 3-0  – og det står 8-8 på resultat tavla. Junkern kommer tilbake og tar ledelsen, og når det er 10 minutter igjen er det 17-14 til Junkern.

Lasse Brevik tar timeout og setter på et raskt og fintesterkt lag – det gjør susen. FBK jentene rykker fra og vi vinner 21-18. Viktige 2 poeng i 2. divisjon.

BB: Mathilde Borgenhagen(målvakt)

Last ned en liten hilsen fra juniorjentene: IMG_2448