Juniorjentene med 4 av 6 poeng i 1. runde i Lerøyserien – Fredrikstad

Juniorjentene med 4 av 6 poeng i 1. runde i Lerøyserien

En tøff helg med herlig innsats er gjennomført. Fbkjuniorene møter Gjøvik i første kamp på lørdag og spiller en god kamp som ender med seier 29-18. BB: Terese Antonsen.

2 timer senere er jentene i gang med ny oppvarming. På andre banehalvdelen står Hønefoss. Juniorene spiller en knallbra 1. omgang og leder 14-7. Hønefoss kommer sterkt tilbake etter pause og det blir en jevn og tøff kamp – der jentene vinner 20-19. BB: Ida-Marie Syvertsen Kallhovd

På søndag møtte juniorene Sarpsborg klokken 10 om morgenen. Det tok ikke mange minuttene før Sarpsborg tok ledelsen og FBK juniorene hadde stang ut og en tung dag på parketten – Når fløyta blåser for full tid, står det 30-14 til de grønne østfoldingene. BB: Sarah Seter Willadsen

Trener Lasse Brevik er godt fornøyd med 4 av 6 poeng etter 1. runde. Heia FBK