24-22 seier mot Stabæk i en spennende kamp! – Fredrikstad
Glade jenter takker publikum!

24-22 seier mot Stabæk i en spennende kamp!

Det kan slås fast, at det ble en underlig kamp borte mot Stabæk i Nadderudhallen søndag kveld. For første gang på lenge stilte våre jenter som favoritter i eliteserien, og det gir jo et press på laget.

Første omgangen ble vel omtrent som forventet, og vi gikk til pause med ledelse 14-10 uten å ta frem noen stor håndballunderholdning. Vi satte også den første i nettet i andre omgangen, det sto 15-10 på tavla, og noen tenkte antagelig på hvor stor seieren skulle bli….. Da ble det brå stopp for effektiviteten fremover, og etter halvspilt sisteomgang, ledet Stabæk med tre.  Og igjen viser våre jenter at de har tatt mange steg i riktig retning når det gjelder styrke, fysisk, men ikke minst psykisk.

Sakte og sikkert jobber vi oss inn i kampen igjen, og med minuttet igjen leder vi 23-22.  Med 10 sekunder igjen , tar  CK siste «time out».  Stabæk hadde sikkert en tanke bak sitt siste trekk, men i etterkant ble et lett komisk, og vi kunne spasere inn 24-22 seier!

Kampfakta

Stabæk – FBK 22-24 (10-14)

Nadderud Arena

FBKs lag og mål: Jenny Sandgren, Karin Carlsson, Nora Thulin (2), Hedda Thulin (2), Anett Andersen (5), Martine Moen (1), Frida Kjuus Christiansen (2), Ida Marie Wernersen (8), Celina Pedersen, Louise Karlsson (1), Brigita Ivanauskaite (3)