Årets første tap 23-33 hjemme mot Byåsen……. – Fredrikstad
Karin banenes beste mot Byåsen

Årets første tap 23-33 hjemme mot Byåsen…….

Vi åpnet kampen best, og da 11 minutter var passert ledet vi 5-2 og det så stabilt og trygt ut. Slik skulle det ikke bli. For FBK møtte bokstavelig talt veggen i et Byåsen-forsvar som tettet igjen fullstendig. I perioden som fulgte, stemte ikke vårt eget spill og vi ble hardt straffet for feil i angrep. Til pause sto det 10-18…..

Også i den andre omgangen startet vi bra. CK satte inn Karin Karlsson til fordel for Jenny Sandgren – som ikke hadde noen stor omgang de første 30. Karin vartet  opp med et par fine redninger og det ga FBK et håp. Ledelsen ble knappet inn til bare fire mål og da var det herlig stemning i hallen.

Men igjen satt ikke vårt eget spill, og samspillet satt ikke, noe som igjen førte til kontringer for Byåsen.

– Vi depper ikke, men de beste lærer av de beste. Vi fikk se at vi er veldig sårbare når vi ikke får til vårt spill, og så må vi ta lærdom av det, sier «CK» til FB.

Det var igjen en flott ramme rundt kampen, og over 700 tilskuere hadde funnet veien til Kongstenhallen i ettermiddag.

Takk til jentene fra Lervik og Kråkerøy for jobben som innløpsjenter, flaggbærer og moppere!

Kampfakta

FBK – Byåsen 23-33 (10-18)

Kongstenhallen, 710 tilskuere

FBKs lag (mål): Jenny Sandgren, Karin Karlsson, Anett Andersen (3), Celina Pedersen, Martine Moen (1), Nora Lande Thulin, Nadja Grozdanic, Albesa Kuqi (1), Frida Christiansen (2), Ida Wernersen (6), Hedda Lande Thulin, Marthe Berger, Marthe Fried Hansen (3), Louise Karlsson (2), Brigita Ivanauskaite (5).