Lerøykvalifisering i gang: Thriller kamp mot Pors med seier 23-22! – Fredrikstad

Lerøykvalifisering i gang: Thriller kamp mot Pors med seier 23-22!

Første kampen i årets Lerøykvalifisering gikk i dag i Lislebyhallen, og våre 18 åringer møtte Pors.

Første omgangen virket nervøs, og hverken forsvar eller angrep satt som det skulle. Mathilde i mål reddet laget for et «styggere» pauseresultat. Ved pause sto det 12-9 til Pors. Det er tydelig at Lasse har klart å få frem viktige endringer i pausen, og allerede fra start i andre omgang satt forsvaret bedre, og jentene virket tryggere.

Pors hadde ledet kampen fra 2-2 til det sto igjen 2 minutter av kampen. Da gikk våre ungjenter for første gang i ledelse, og det sto 22-21 i vår favør. Det er vel unødvendig å si at det ble spennende siste to minutter! Ved fulltid sto det 23-22 til oss, og Pors hadde direkte frikast. Denne gikk på utsiden av målet, og jentene kunne slippe jubelen løs!

Mål for FBK : Ida Marie Syversen 8 (4 straffer), Marie Rasch Jakobsen 5, Fanny Berstad 2, Julie Hulleberg 2, Sarah Willadsen 2, Therese Antonsen 1, Mia Hansen 1, Helene Sødal Eriksen 1, Tea Malmstrøm 1.

Neste kamp for våre ungjenter er klokka 18.00 i Lislebyhallen.