Greit videre i cupen etter spill for halv maskin mot Sarpsborg! – Fredrikstad

Greit videre i cupen etter spill for halv maskin mot Sarpsborg!

Dagens NM kamp mot Sarpsborg i Sarpsborghallen ble nok en slags antiklimaks for jentene våre!

Vertskapet hadde rigget til kamparenaen på tvers, og det var veldig godt fremmøte, ja fulle tribuner og god stemning i Sarpborghallen denne kvelden. Det er lov å tenke seg hvilken stemning og håndballgøy det blir når vi får flere Østfoldlag i øverste divisjonen !

Men fortsatt er det stor forskjell på eliteserie og 2. divisjon, og selv om Sarpsborg gikk hardt ut og ledet de første minuttene, var det aldri nerve i kampen eller tvil om hvem som var best.

Vi ledet 14 – 10 til pause.

Vel full tid sto det 25-19 .

 

CK mente at det var flere av spillerne som spilte mest mot Larvik som hadde tunge ben, han valgte derfor å bruke nærmest hele troppen i Sarpsborghallen.

Blant annet Ida Wernersen satt hele kampen på benken, og var kun inne og scoret på to straffer. Bakerst fikk Karin Karlsson prøve seg, og sto en god kamp, mens kaptein og helt fra Larvik-kampen, Jenny Sandgren satt på benken.

Karin sto en god kamp i målet. Bak Brigita som en av de to 5 målskårerne.

 

Bakspiller Anett Andersen var enig med sin trener om tunge ben etter søndagens bragd.

– Larvik-kampen var nok en utladning, jeg merket i alle fall at bena var tunge. Det er heller ikke det at vi ikke tar Sarpsborg på alvor, men det blir litt på halv maskin i dag. Nå er det bare å lade opp til Sola til helga, forklarer Andersen.

Frida spilte en bra kamp. Var som vanlig solid i forsvar, men satte også 4 mål på Sarpingene. Frida ble kåret til banens beste.

 

FBKs lag og mål: Karin Karlsson, Anett Andersen (0) Celina Pedersen (2), Martine Kjøniksen Moen (2) Nora Lande Thulin (1), Nadja Grozdanic, Albeas Kuqi (1), Frida Kjuus Christiansen (4), Ida Marie Wernersen (2), Hedda Lande Thulin (2), Karoline Elise Syversen (0), Marthe Emilie Berger, Malin Fried Hansen (1), Louise Karlsson (5), Brigita Ivanauskaite (5),

Nå må vi konsentrere alle krefter mot første kamp på hjemmebane mot Sola. Vi gleder oss til søndag, og håper det blir full Kongstenhall!