Våre A lags jenter vant Ann Liz cup 2017! – Fredrikstad

Våre A lags jenter vant Ann Liz cup 2017!

CK er kjempefornøyd etter at jentene hans vant Ann-Liz Cup 2017. – Det er noen lag i denne turneringen som normalt sett er bedre enn oss, men her var det ingen tvil om at vi var best denne helgen, sier han til Fredrikstad Blad.

I gruppe med svenske elitelag som Skuru og Skövde, nummer tre og fem i Sverige forrige sesong, var det tøff motstand som ventet oss. Men vi satte standarden allerede fredag med å slå Kungälv     36–15.  Lørdag ble det seier 25–23 og 24-20, over henholdsvis Skuru og danske Hadsten Handbold. I siste kamp søndag slo vi Skövde 27–21!

Dermed havnet både pokal og kr. 15.000,- hos oss! Jenny ble kåret til banens beste i finalen!

Å vinne her er en sterk prestasjon, det er også med på å skape en vinnerkultur. Nå har vi vunnet her, og vi vant 1. divisjon forrige sesong. –Vi vet at dette blir en tøff sesong iår, hvor vi må finne vår plass i  Eliteserien. Da er det fint å få med en seier her, vi føler at vi er i rute til sesongstart, forklarer CK til Fredriksstad Blad.

Også våre juniorjenter deltok i Ann Liz cup, og de møtte flotte utfordringer og fikk mye mye god trening før sesong starten.