Vellykket pizzakveld for Rolvsøy j11 og våre A lags jenter på OMG/Ocean Club! – Fredrikstad

Vellykket pizzakveld for Rolvsøy j11 og våre A lags jenter på OMG/Ocean Club!

Det ble en vellykket sesongstart for unge Rolvsøyspillere på 10 og 11 år når de møtte elitespillerne våre til pizzakveld på OMG! Dette ble en utsatt hyggekveld  fra før sommeren hvor Rolvsøyjentene gikk seirende ut i en tribunekamp på opprykks kampen! Rolvsøyjentene hadde gledet seg i hele sommer til denne kvelden, og det ble mange spørsmål å svare på for FBK spillerne, og det ble skrevet mange autografer. Og hvem vet, om 10 år er det noen av disse unge Rolvsøyjentene selv  spillere i eliteserien!  

Rolvsøyjentene skal til Dyreparken cup i Kristiansand til helgen, og FBK skal på Ann Liss cup i Sverige. Men aller først møter FBK partnerklubben Østsiden til cup kamp i Kongstenhallen!

Da håper vi mange kommer og ser lokalhåndball!!